Kurtlar Vadisi'nin yıldız oyuncusundan akıl almaz trafik kazası! Tedavi altında…

Kurtlar Vadisi Pusu, Söz, Ramo gibi iddialı dizilerde oynayan Görkem Sevindik, takipçilerini endişe içinde bırakan bir trafik kazası ile gündeme geldi. Oyuncu Görkem Sevindik'in sağlık durumu ise kısa süre içinde belli oldu.

Kurtlar Vadisi'nin yıldız oyuncusundan akıl almaz trafik kazası! Tedavi altında…
Kurtlar Vadisi'nin yıldız oyuncusundan akıl almaz trafik kazası! Tedavi altında…
GİRİŞ 24.06.2023 17:59 GÜNCELLEME 24.06.2023 17:59
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

2001'de Kurtlar Vadisi Pusu dizisi ile sektöre adım atan ve yıllardır oyunculuk performansı sergileyen Görkem Sevindik, takipçilerini üzecek bir haber ile gündeme geldi. Oyuncu Görkem Sevindik trafik kazası geçirdi.

Olay, İstanbul Bebek'te gerçekleşti. Kurtlar Vadisi'nde Pusat Çakır, Söz dizisinde ise Mücahit karakteri ile oyunculuk performansı sergileyen Görkem Sevindik, motor kullanırken, park halindeki otomobilden inen şoförün kapıyı açmasıyla büyük bir sarsıntı yaşadı. 

Görkem Sevindik

Bir süre yerde sürüklenen oyuncunun yardımına olaya şahitlik edenler insanlar koştu. Elleri kan içinde kalan Sevindik kısa süre içinde hastaneye gitti. Oyuncunun  elinde kırık olduğu tespit edildi.

Görkem Sevindik trafik kazası

GÖRKEM SEVİNDİK'İN SAĞLIK DURUMU

Şimdilerde ATV ekranında yayınlanan Ateş Kuşları'nda rol alan oyuncunun sağlık durumunun iyi olduğu ve elinin alçıya alındığı öğrenildi. 

Tedavisinin ardından gazetecilerin sorularını yanıtlamayı ihmal etmeyen Görkem Sevindik, konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

Allah korudu. Hızlı gitseydim daha farklı şeyler olabilirdi. Ciddi bir şeyim yok. Elimde kırık var ve elim alçıya alındı. Günlerdir ailem ile tatil planları yapıyorduk. Yarın da tatile çıkacaktık. Oğlum Marsel ile ilk defa denize girmenin hayalini kuruyordum. En çok üzüldüğüm nokta bu oldu.

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 9
  • Misafir 10 ay önce Şikayet Et
    geçmiş olsun, kurtlar vadisi 2003 te başladı
    Cevapla
  • Sivassporum 10 ay önce Şikayet Et
    Şu ünlülerin çocuklarına sıradışı isim bulmak için yırtınmaları da ayrı bir mevzu.
    Cevapla
  • yedi emirler 10 ay önce Şikayet Et
    Marsel mi oğlunun ismi..?....Haydaaa ünlü olan sapıtıyor yaw....
    Cevapla
  • Sakin 10 ay önce Şikayet Et
    Çekimler iptal demekki
    Cevapla
  • Gurbetçi 10 ay önce Şikayet Et
    Yokohama Thomas Bund La,kime özenirsen onlardansin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrailli şebekeyi Adana polisi çökertti
Bakan Güler'den İran'a tepki: Yaptıkları hoş değil