Survivor All Star 2024'te zehir zemberek sözler! "Lohusa yatağından çıkıp gelmişsin"

Survivor All Star 2024 hız kesmeden devam ediyor. Dün akşam yayınlanan bölümde Pınar'ın rakibi Sema'ya yönelik söylediği cümleler Demet Akalın'ı çileden çıkardı. Survivor Pınar Saka ise Akalın gibi pek çok izleyiciden tepki topladı!

Survivor All Star 2024'te zehir zemberek sözler! "Lohusa yatağından çıkıp gelmişsin"
Survivor All Star 2024'te zehir zemberek sözler! "Lohusa yatağından çıkıp gelmişsin"
GİRİŞ 19.02.2024 17:02 GÜNCELLEME 19.02.2024 17:04
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Survivor All Star 2024'ün dün akşam yayınlanan bölümünde Pınar'ın rakibi Sema'ya yönelik eleştirileri sosyal medyayı iki böldü. Önceki bölümlerde Aleyna'ya da ağır sözler sarf eden Pınar'ın Sema'ya, söylediklerinden sonra ünlü şarkıcı Demet Akalın'dan sert tepki geldi!

Kim Milyoner Olmak İster'de ekrana kilitleyen soru! Kelile ve Dimne hangi hayvanlardır?Kim Milyoner Olmak İster'de ekrana kilitleyen soru! Kelile ve Dimne hangi hayvanlardır?

Seren Serengil ve Seda Sayan arası kızışıyor! “Bir sal beni artık!”Seren Serengil ve Seda Sayan arası kızışıyor! “Bir sal beni artık!”

Acun Ilıcalı'dan MasterChef itirafı: 'Tahmin ediyorum…”Acun Ilıcalı'dan MasterChef itirafı: "Tahmin ediyorum…”

"LOHUSA YATAĞINDAN ÇIKIP GELMİŞSİN!"

Survivor All Star 2024 yarışmacısı Pınar Saka, rakibi Sema'ya "Teyze, lohusa yatağından çıkıp gelmişsin" gibi ağır sözler sarf ederek sosyal medyadan büyük tepki topladı.

Aynı yarışmada yer alan kardeşi Seda da ablasının aşağılanmasını kabul etmeyince kavgaya dahil oldu. Tartışma büyüyünce diğer yarışmacılar araya girmek zorunda kaldı ve iki kardeşi sakinleştirdi. Sıkı bir Survivor takipçisi olan ünlü şarkıcı Demet Akalın da, sosyal medya hesabından Pınar'ın sözlerini eleştirdi.

"NEFRET ETTİM ŞU AN SENDEN!"

Ünlü şarkıcı Demet Akalın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında, "Kızım ne ayıp bir şey bu, lohusa kadın gibi gelmişsin diyorsun! Nefret ettim şu an senden. Kenarda oturuyorsun sen de gördük. İki çember atamadın. Aaa kendine gel Pınar Hanım!" ifadelerine yer verdi.

Beyzanur Özbostan Haber7.com - SEO Editör
Haber 7 - Beyzanur Özbostan

Editör Hakkında

1998'de İstanbul'da doğdu. Çamlıca Kız Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Medya ve İletişim Sistemlerinden derece ile mezun oldu. Ardından Üsküdar Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Medya ve Kültürel Çalışmaları bölümünde tam burslu olarak tezli yüksek lisansını yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda çeşitli kurs ve eğitimlerde lisans aldı. 2017'den 2022'ye kadar bir STK'da sosyal medya yöneticiliği görevini üstlendi. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 1
  • verme 2 ay önce Şikayet Et
    bunlar para alsin sov yapsin halk da gercek sanip kavgasini yapsin bunlara bakan bos insan cok galiba
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...