Settar Tanrıöğen'den kötü haber! Tam iyileşiyor derken gelen bilgi oldukça sarstı

Kızılcık Şerbeti'nin Abdullah'ı Settar Tanrıöğen tam iyileşiyor, hastaneden çıkıyor derken üzücü bir haber ile gündeme geldi. Hastalığı dolayısıyla 2 kez ameliyat olan Settar Tanrıöğen 3. kez bıçak altına yatmak zorunda kaldı. İşte, son sağlık durumu...

Settar Tanrıöğen'den kötü haber! Tam iyileşiyor derken gelen bilgi oldukça sarstı
Settar Tanrıöğen'den kötü haber! Tam iyileşiyor derken gelen bilgi oldukça sarstı
GİRİŞ 15.03.2024 23:20 GÜNCELLEME 15.03.2024 23:21
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

26 Ocak'ta beyin kanaması geçirerek hastaneye kaldırılan, ardından 2 ameliyat geçiren Settar Tanrıöğen'in hastaneden taburcu olması beklenirken bu kez üzücü bir haber geldi. Usta oyunucunun hastanedeki tedavisi bir süre daha devam edecek.

En son alınan habere göre önümüzdeki hafta içinde Settar Tanrıöğen'in hastanedeki tedavisinin sona erip eve geçmesi bekleniyordu. Ancak işler, düşünüldüğü gibi gitmedi. Settar Tanrıöğen yeniden bıçak altına yattı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'tan alınan habere göre, Settar Tanrıöğen artan baş ağrıları nedeniyle 6 Mart'ta 3. kez ameliyata alındı. Ünlü oyuncun yoğun bakımda tedavisi de bir süre daha devam edecek. 

KIZILCIK ŞERBETİ'NDEN AYRILMIŞTI

61 yaşındaki oyuncu hafıza kaybı ve çabuk yorulması sebebi ile başrolünde yer aldığı ve Abdullah Ünal karakterine hayat verdiği dizisi Kızılcık Şerbeti'nden ayrılmak zorunda kalmıştı. Settar Tanrıöğen'in yerine ise Ahmet Mümtaz Taylan transfer olmuştu. 

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR 23
  • Sibel 1 ay önce Şikayet Et
    Rabbim settar beye acil şifalar versin sevenlerine bağışlasın onu mümtaz bey abdullah beyin rolüne hiç ama hiç yakışmıyor umarım bir an önce diziye döner
    Cevapla
  • Jilsu 1 ay önce Şikayet Et
    Allah şifa versin Settar tanriögen harika bir oyuncu
    Cevapla
  • Arda 1 ay önce Şikayet Et
    Sevgili Setar bey kardeşim Allahın izniyle tezelden Shatine kavuşursun İnşallah Duvalarımız senin için eksik etmiyeceğiz seni seviyoruz Allah tez elden şifanı vericek İnşalla temennimiz
    Cevapla
  • Remziye 1 ay önce Şikayet Et
    Rabbim hayırlı şifalar versin inşallah
    Cevapla
  • Dadas Asilturk 1 ay önce Şikayet Et
    Filistine bomba yağdıran İsarailoğulları gibi Türkiye de müslümanlara saldıran Laikoğulları
    Cevapla
  • Berthan 1 ay önce Şikayet Et
    Bende tam tersini düşünüyorum.Atatürk cumhuriyetine ve laik yaşam biçimine saldıran softaoğulları
    Cevapla
  • Yağmur 1 ay önce Şikayet Et
    Bir an önce iyileş iyileşeceksin,de zaten seni tekrar dizide görmek istiyoruz ❤️❤️❤️
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail askerlerini pusuya düşürdü! Çok sayıda İsrail askeri öldü
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?