Kamalak: 600'ünün adı yolsuzluğa karıştı

Saadet Partisi Genel Başkanı Mustafa Kamalak, Türkiye'de Ak Partili 600 belediye başkanının adının yolsuzluğa karıştığını öne sürdü.

Kamalak: 600'ünün adı yolsuzluğa karıştı
Kamalak: 600'ünün adı yolsuzluğa karıştı
GİRİŞ 10.01.2014 19:30 GÜNCELLEME 10.01.2014 19:30
Bu Habere 24 Yorum Yapılmış

Niğde'de Hüdavent Hatun Sosyal Tesisleri'nde gerçekleştirilen tanıtım toplantısında Genel Başkan Kamalak, Niğde Belediye Başkan Adayı Nihat Altıparmak ile belde belediye başkan adaylarını açıkladı. Bir konuşma yapan Kamalak, seçimlerde kullanacakları oyun Türkiye'nin geleceği açısından çok önemli olduğunu belirterek, "Sandıkta kullanacağınız oyla Türkiye'nin nereye dönmesi, nereye yönelmesi ve nereye gitmezsi konusunda da karar vermiş olacaksınız. Türkiye Haçlı birliğine mi girmeli yoksa İslam birliğini mi kurmalı" dedi.

Bütçe açığına da değinen Kamalak, "Açık bütçe ne demek biliyor musunuz? Ben söyleyeyim açık bütçe sizi soyma bütçesidir. Siz uyurken değil, siz caddede dolaşırken cebinizdeki paranın çalınması bütçesidir. Bu millet bizim hükümetimizden sonra nereye gitti. Tabii ki de hırsızların peşine gitti. Bu millet kendisini açık bütçe yoluyla soyan hırsızların peşine gitti. Hizmet istiyorsan adres bilidir tabii adres Saadet Partisi'dir" diye konuştu.

Türkiye'deki yolsuzluk ve rüşvet operasyonlarına da yer veren Kamalak, birçok belediye başkanının adının yolsuzluğa karıştığını öne sürerek şunları söyledi:

"Bunlardan 599 Ak Partili belediye, son olarak da Fatih Belediye Başkanının da adı buraya karıştı. Böylece Ak Parti'de yolsuzluğa adı karışanların sayısı 600 oldu. Ayrıca CHP'li 454 belediye başkanı, MHP'li 232 belediye başkanı ve BDP'li 96 belediye başkanın adı yolsuzluğa karışmıştır. Allah aşkına mecbur musunuz hırsızların yolsuzcuların peşinden gitmeye."

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 24
  • tekin dagıstan 10 yıl önce Şikayet Et
    Erbakan hocamızdan ALLAH razı olsun. bu kalitede bir adamın bu partinin başında olması çok kötü. geçenlerde samanyolu tv de konuşma yaptı galiba 28 şubatta fetullah gülenin bu davaya( ..................) edenlerin yanında oldugunu hiç görmemiş yada kamalak da bu cematin bir neferi.Allah ıslah etsin.
    Cevapla
  • SssS 10 yıl önce Şikayet Et
    Sadece. Davam kitabını okuyun.Prof. Dr. Necmettin Erbakan ın kitabı olan DAVAM kitabını okumanızı şiddetle tavsiye ediyorum.
    Cevapla
  • yüksel tarık 10 yıl önce Şikayet Et
    soyadı Kamalak. Ah ah derim kardeşlerim benim... Siyasi Menfaatlar uğruna Ülkemde Fitne, Fesat çıkarmak İsteyenler ne Çok... Allah ıslah etsin, Etmeyecekse bildiği gibi yapsın... Biz böyle pervazsız, Üslüpsüz Siyasilerden bıktık usandık, H:a kamalak, ha kılıçdaroğlu, ha bahçeli farkları yok birbirlerinden... Şu barolar birliği başkanı METİN FEYZİOĞLU o da öyle, CHP'nin başına geçmek hazırlıyorlar.... SArıgülün Yolsuzluğu hat boyu diyorlar... Allah bu milletin yardımcısı olsun... Allah bizide KAMALAK'lardan eylemesin...(amin)
    Cevapla
  • fatih YANIK 10 yıl önce Şikayet Et
    selamlar. sayın Mustafa KAMALAK hocam yeter sizde katılın AK PARTİ saflarına. Sizler çok değerli insanlarsınız. sizleri çok seviyoruz. sizler değerli hocam NECMETTİN ERBAKAN ın emanetisiniz. devletimizin şu zor günler yaşadığı bu zamanda. hükümetimizin sizlerin manevi desteğine ihtiyacı var. sizde çok iyi biliyorsunuz ki devletimizin içten ve dıştan köstekçileri çok. o köstekçilere çanak tutmamanız sizden ve değerli ekibinizden istirhamımız. selametle.
    Cevapla
  • abdullah taştan 10 yıl önce Şikayet Et
    sayın kamalak bu partinin yüz karası dır. siz sayın kurtulmus a da sahip cıkmadınız adamı yanlız bıraktınız .koltuk sevdanız dan hala kurtulamadınız ,oyuzden başkalarının belediye lerini, vekillerini, bakanlarını sayarsınız ,ancak yapmanız gereken bu zor durum da akp nin yanın da olmak ve destek vermek ve tabiki de yolsuzluk haram zadelik versa bunları da eleştirmek ,.aksi takdir de türkiyeyi zordurum da sırtından vuran vatan hainlerin den farkınız kalmaz
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu