Gökçek: Başbakan bir dönem daha beklemeli

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Başbakan Erdoğan'ın Köşk adaylığıyla ilgili değerlendirmede bulundu.

Gökçek: Başbakan bir dönem daha beklemeli
Gökçek: Başbakan bir dönem daha beklemeli
GİRİŞ 28.05.2014 13:16 GÜNCELLEME 28.05.2014 13:16
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

A Haber'de Can Okanar yönetiminde yayınlanan 'Gündem Özel'in konuğu Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek oldu.

"BAŞBAKAN BİR DÖNEM BAŞBAKANLIK YAPMALI"

Gündemdeki başlıklara dair önemli değerlendirmelerde bulunan Gökçek, Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle ilgili de kişisel görüşlerinden bahsetti.  "Sayın Başbakan'ın bir dönem daha Başbakanlık yapmasını arzu ediyorum" diyen Gökçek, "Köşk'e çıktığı taktirde de Abdullah Gül ile partide devam ederiz diye gönlümden geçiyor" açıklamasını yaptı.

"ABDULLAH BEYLE DE DEVAM EDERİZ DİYE BİZİM GÖNLÜMÜZDEN GEÇİYOR"

Gökçek, açıklamasında şu ifadeleri kullandı;

"Cumhurbaşkanlığı seçimini AK Parti'nin gösterdiği aday alacak. Yüzde 50 ile 58 arası oy alacak. Oyun üzerine oyun oynuyorlar. Ben Sayın Başbakanımızın bir dönem daha başbakanlık yapmasını arzu ediyorum. Cumhurbaşkanlığını isterse hakkıdır. Kimse de bir şey diyemez. Elimizden gelen her şeyi yapmak boynumuzun borcudur. Başbakanımız da yukarı çıkarsa Abdullah Gül bey ile bir araya gelip çözüm yolu bulup Abdullah Gül beyle de partide devam ederiz diye bizim gönlümüzden geçiyor."

YORUMLAR 5
  • mustafa demirpalta 9 yıl önce Şikayet Et
    Kral çıplak. İlk defa bir babayiğit çıkıp doğruyu söyledi. Yorumculara katılıyorum. Sn. Gül Cumhurbaşkanı olarak, Sn. Erdoğan'da Başbakan olarak rekor kırmış olur.
    Cevapla
  • H.MEMET ALTIN 9 yıl önce Şikayet Et
    EVET KATILIYORUM. sayın başbakanım bizleri, siz cumhurbaşkanı olduktan sonra gazete manşetlerini düşünün sayın özal köşke çıktığında yıldırım akbuluta atılan manşetlere, semra hanımın mesut yılmazı parti başına getirdiğinde atılan manşetleri hatırlayalım. partinin nasıl parçalandığını göz önüne getirelim bizleri bu manşetlerle bırakma. daha bu memlekete lazımsınız anayasa değişecek bir sürü yasal ve ekonomik düzenlemeler yapılacak. bu memlekette sizden başka kimse meclis çoğunluğunu alamaz meclis çoğunluğu çok yüksek olmayınca da faiz lobileri birer birer parçalar çoğunluk azalır 3 dönemdir yapılanların hepsi boşa gider.
    Cevapla
  • eren göktuğ 9 yıl önce Şikayet Et
    Gökçek boş konuşmaz.. Bir bildiği vardır mutlaka, ben de katılıyorum ayrıca başkana. Daha yapılacak çok iş var, anayasa değişmeden Erdoğan'ın Cumhurbaşkanı olması reformları aksatır. 2023 hedefleri hayal olur.
    Cevapla
  • ahmet akın 9 yıl önce Şikayet Et
    % 100 KATILIYORUM. Ak Parti kurmayları feraset dışı bir yaklaşımla Başbakanı köşke göndermeye çalışıyor. Başbakanı köşke çıkarmak isteyen her kimse ben onun ak partili olduğundan bile şüphe ederim. Madem bu kadarcık bir siyasi öngörünüz yok o zaman hepiniz istifa edin. Başbakanı kendisine en lazım olan günde köşke göndermek bu davaya ve siyaset doktrinine ihanettir. Başbakan kendisini köşke göndermek isteyenlere dikkat etmeli. Melih GÖKÇEK'e yüzde yüz katılıyorum. Bence Cumhurbaşkanı ya Abdullah GÜL, ya Cemil ÇİÇEK ya da Bülent ARINÇ olmalıdır. Başbakan yerinde kalmalıdır. Tarihe bir bakın hangi cumhurbaşkanının adını hatırlıyorsunuz. ÖZAL ve DEMİREL cumhurbaşkanı oldukları için değil Başbakanlık yaptıkları için hatırlanıyor. Kenan EVREN de darbe yaptığı için. Başka ismi hatırlanan bir cumhurbaşkanı var mı?
    Cevapla
  • Adnan Taşçıoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    başbaknım melih bey haklı. başbakanım neolursunuz bir dönem daha başbakanlık yapın bu ülkenin bu milletin size ihtiyacı var. abdullah gül bir dönem daha yapsın siz ondan sonra cumhurbaşkanı olun.benim gönlümden kalbimden geçen budur.allah yardımcımız olsun.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
PKK elebaşı istedi, ilk ses onlardan geldi!
Arda Güler gol sevincinin anlamını açıkladı! İslam alemini gururlandıran mesaj