TBMM'de tartışma, toplantı yapılamadı

TBMM KİT Komisyonunda Atatürk Orman Çiftliğinin hesaplarının görüşüleceği toplantı yapılamadı.

GİRİŞ 20.11.2014 14:26 GÜNCELLEME 20.11.2014 14:27
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Muhalefet milletvekilleri, yetersiz katılım nedeniyle AK Partili milletvekillerini eleştirdi. Tartışmalar yaşandı.

Atatürk Orman Çiftliği hesaplarının görüşüleceği KİT Komisyonu'na AK Partili komisyon üyelerinin yetersiz katılımı nedeniyle yeterli çoğunluk sağlanamayınca yapılamadı. Muhalefet milletvekilleri Atatürk Orman Çiftliği arazisi içinde yapılan Cumhurbaşkanlığı Sarayı'nın gündeme gelmemesi için AK Partili milletvekillerinin toplantıya katılmadıklarını iddia ederek tepki gösterdi.

Toplantı salonunda 20 dakika bekledikten sonra yeterli sayıya ulaşılamayacağını anlayan muhalefet milletvekilleri tepki göstererek salonu terk etti. Toplantıya 5 AK Partili milletvekilinin gelmesi, toplantı yeter sayısına ulaşmaya yetmedi.
 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • yusuf şentürk 9 yıl önce Şikayet Et
    bu sarayın yapımına karşı muhalefet millet vekilleri kendi iktitarları döneminde hafta da bu sarayın maliyetinin iki katı kadar faiz öderken niye sesleri çıkmazdı bağırmaya meclise iki ağaç kesildimi yürümeye gezi parkına
    Cevapla
  • temiz bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Kimse lak lak etmesin (adı atatürk ormnan çiftliği) ama aslında milletin malıdır orası! BİLİNE! Millette istediğini yapar malının üstüne ! vatandaş olarak birde yabancı müsafirler için müsafirhane yapılmalı diyorum !
    Cevapla
  • Dreamuser 9 yıl önce Şikayet Et
    bu elestiri yapan cehepe ve parallelciler baksinlar bakalim gecmis tarihte gime peskes cekilimis bu ataturk orman ciftliginden!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!
Dünyanın gözü Hamas'ta! Kararını duyuracak