Memur - Sen genel başkanı AK Parti'den aday

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, AK Parti'den gelen siyaset davetine "evet" açıklaması yaptı.

Memur - Sen genel başkanı AK Parti'den aday
Memur - Sen genel başkanı AK Parti'den aday
GİRİŞ 06.02.2015 19:18 GÜNCELLEME 07.02.2015 09:53
Bu Habere 110 Yorum Yapılmış

Memur-Sen Genel Başkanı Gündoğdu, haziran ayında yapılacak genel seçimler için adayı aday olacağını açıkladı  Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu, haziran ayında yapılacak genel seçimler için aday adayı olacağını açıkladı.

Gündoğdu, Başkent Öğretmenevi'nde 21. Genişletilmiş Başkanlar Kurulu Toplantısı sonrası düzenlediği basın toplantısında, Memur-Sen ve bağlı sendikaların insanın yüceltilmediği yerde emeğin olmayacağını çok iyi bilen bir hareket olduğunu dile getirdi.

850 BİN ÜYEYLE EN BÜYÜK KONFEDERASYON

Sendikacılığa başlarken sağına soluna bakmadan "varım" dediklerini ama bireysel varlığı değil toplumsal varlığı önemseyerek yola çıktıklarını ifade eden Gündoğdu, genel başkanlık yaptığı Eğitim-Bir-Sen'in 320 bin üyeyle Türkiye'nin en büyük sendikası, Memur-Sen'in ise 850 bin üyeyle Türkiye'nin en büyük konfederasyonu olduğunu söyledi.

NEREDEN VEKİL ADAYI OLACAK?

Açıklamanın ardından basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Gündoğdu, "nereden milletvekili adayı olacağı ve Meclis'te ilk çalışmanın ne olacağı" yönündeki soruya karşılık, şunları kaydetti:

"Bu teklif, seçim işleri başkanının Memur-Sen'e ziyaretiyle gelen bir teklif. Akabinde Sayın Başbakan'la yüzyüze görüştüğümüz bir teklif. Dolayısıyla bir il konuşması olmadı.

Ankara'da ikamet ediyorum ama böyle bir konuşma olmadı. Neresi düşünülür ne olur bilemiyorum. Doğrusu Meclis'e gidince sivil toplum ve siyaset ve farklı bir kulvara geçmiş olacağız. İstifa dilekçesini pazartesi, salı verip ondan sonra hazırlık yapmayı düşüyorum. Ama emin olmanız gereken bir şey var ki nerede olursam olayım işsizlerin, çalışanların, emeklilerin, dar gelirlilerin, mazlumların, milletin sözcülüğünü yapmaya ve emrinde olmaya devam devam edeceğim.

 

 

YORUMLAR 110
  • ÖĞRETMEN 9 yıl önce Şikayet Et
    Sn. Gündoğdunun aday olacak olmasına ak parti adına üzüldüm. Ak partiye gündoğduya rağmen oy verecek olmak kötü. Mutlu bir şekilde rızasıyla oy vermek isterdim. Çorbama sinek düştü. Ama içeceğiz
    Cevapla
  • yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    (Devamı) Ikinci ve üçüncü dünya ülkelerinde elitler vardır bunlar sermayenin başında oturur gelirin çoğunu elit azınlık alır, azını cahil sorgulamayan halk alır. Farkında mısınız bilmem ama daha dün açlıktan ağzı kokanlar parti marti ayağına köşeyi döndü jiplerle geziyor. Sen şimdi böyle adamın konuştuğu lafa kulak asarmısın? Ben tiksinerek bakarım. Ama cebinde otobüs parası olmayıp daha bu tayfayı savunanlara ise daha bir ayarım. Lafı toparlarsak kardeşim senin asıl rahatsız olman gereken konu seni asgari ücrete mahkum eden hükümetler ve emek hırsızı patronların. Bırak memurla uğraşmayı bunlar hedef saptırmadır.
    Cevapla
  • yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    Ali "Çok çalışan asgari ücretli,az çalışıp çok maaş alan memurlar. Hala memur az maaş alıyor denmesi saçma" demişsin. sen yıllarca okudun üniversiteler bitirdin kendini yetiştirdin sınavlara girip milyonlarca insanı eledin de sana asgari ücreti mi layık gördüler??? Laflarından bilinç altın ortalığı batırdı. Millet dirsek çürütürken boş boş gez iş ciddiye bindiğinde sağa sola saldır yok öyle yağma. Ama üzüldüğüm tarafı hükümet oyu en çok sizden aldığı için (sanki asgari ücrete sizi ben mahkum ediyorum) sizin bu fesatlık dolu ifadelerinize kulak asıyor.
    Cevapla
  • İbrahim yıldırım 9 yıl önce Şikayet Et
    Bence maliye bakanı olsun memura /3 verir 3,5attırır
    Cevapla
  • temiz bey 9 yıl önce Şikayet Et
    gündoğdu beyi severim hürmetim var solcu değilin sancıl kişidir !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
Nijerya'dan ABD'ye tehdit gibi çağrı! Milyonlarcası kaçırılmış: Hepsini iade edin