Elvan: ODTÜ rektörü kendini imparator sanıyor

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan, ODTÜ rektörünün kendini imparator zannederek direndiğini söyledi.

Elvan: ODTÜ rektörü kendini imparator sanıyor
Elvan: ODTÜ rektörü kendini imparator sanıyor
GİRİŞ 25.12.2015 12:29 GÜNCELLEME 25.12.2015 12:30
Bu Habere 82 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Lütfi Elvan konuyla ilgili şöyle konuştu;

"ODTÜ, internetle ilgili uluslararası arenada bir sorumluk almıştı. Ancak zaman içinde biz Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumunu (BTK) kurduk. BTK, Ulaştırma Bakanlığı aracılıyla ODTÜ'deki bu sorumluluğun, bu kuruma devredilmesi gerektiğini bildirdi, talep etti. Ancak ODTÜ bu konuda direniyor. Halbuki yasal düzenlemeler var, kendisini imparator zannediyor bu rektör zannedersem, herkes haddini bilmeli diye düşünüyorum."

YORUMLAR 82
  • Ali İhsan 8 yıl önce Şikayet Et
    ODTÜ rektörünü görev almak için ne bekleniyor,bunlar kendi üniversitelerinde bilimden çok farklı görüşteki öğrencilerin çatışmasına yol açacak uygulamalar yapıyor,bu davranışlar demokrat bir kişiliğe yakışmayan tutumlardır.Ya bilim üretirler yada istifa eder bu görevi gerçek yurtseverlere bırakırlar.
    Cevapla
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    aklın neredeydi
    Cevapla
  • Eagle 8 yıl önce Şikayet Et
    internetin sorumluluğunu ha ODTÜ ye vermişsin ha PKK ya vermissin. Adamlar ogrenci degil zaten militan yetistiriyo. Herkes haddini bilsin. Bu universite yapilanmalari da bastan asagiya degissin bu nedir yaa kimsin lan sen nerenin uşağisin...
    Cevapla
  • kamil06 8 yıl önce Şikayet Et
    Ecdat bize camiler bırakmış biz bir mescidi bile yapamıyoruz. Yazık utanmamız lazım. Ecdada layık olmak için cami olmayan yere cami yapılmalıdır... Camiye karşı çıkacak sütü bozuklar da ıslah olmaları için hapishanelerde yatmalıdır.
    Cevapla
  • kamil06 8 yıl önce Şikayet Et
    Yeter artık üniversitelerde ve bir çok kurumda bodrum altları namaz kılınmak için müslümanlara reva görülmesin. Bazı kurumlarda lavabolarda abdest alınmasına dahi izin verilmiyor böyle bir müslüman ülke olabilirmi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Borsa İstanbul'dan tarihi kapanış rekoru!
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi