Kılıçdaroğlu'ndan ihraçlara destek!

Kılıçdaroğlu, TSK'daki ihraçlara ilişkin, "Darbeyle ilişkili olanların ihraç edilmesinden daha doğal bir şey olamaz zaten." dedi.

GİRİŞ 28.07.2016 14:40 GÜNCELLEME 28.07.2016 15:16
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu, katıldığı bir televizyon programında gündeme ilişkin soruları yanıtladı.

TSK’dan yapılan ihraçlar ve YAŞ öncesi Kara Kuvvetleri Komutanlığı Kurmay Başkanı Orgeneral İhsan Uyar ve Eğitim ve Doktrin Komutanlığı (EDOK) Komutanı Orgeneral Kamil Başoğlu’nun Türk Silahlı Kuvvetleri’nden istifa etmesinin hatırlatılması üzerine Kılıçdaroğlu, “
Darbeyle ilişkili olanların ihraç edilmesinden daha doğal bir şey olamaz zaten. Çünkü bir anayasal sistemi değiştirmek, seçilen bir hükümeti darbeyle devre dışı bırakmak yasalarımıza göre suçtur. Bunların silahlı kuvvetlerdeC bulunması doğru değildir. İhraçları olağandır. Burada bu tür kararlar alınırken dikkatli davranmak gerekiyor. Kurunun yanında yaşın yanmamasına hepimizin özen göstermesi lazım. Darbe sonrası hükümetin önlemler almasını gayet olağan karşılıyoruz zaten. Normal bir hukuk düzenine dönmek için bu önlemlerin alınması lazım. Bunlara dikkatle bakmak önlemleri almak gerekiyor. Ben bunu kendilerine ifade ettim. Hepsi de doğal olarak kurunun yanında yaşın yanmaması gerektiğini hepsi kabul ediyor” diye konuştu.

YORUMLAR 7
  • temiz bey 7 yıl önce Şikayet Et
    ciddiye almayın, yarın tornistan yapar !
    Cevapla
  • bozok 7 yıl önce Şikayet Et
    kılıçtaroğlu adam gibi adamdır. Ülkenin muhalefeti güçlü olmazsa ülke ilerlemez bunu böyle bilelim. İnşallah artık özellikle Mustafa kemal Atatürk e hakaret edenlere burdan da gerekli cevabı verir yorumcular. Onun yaptıklarını zamanında neden yaptığını umarım anlamıştır herkes.
    Cevapla
  • Hasan 7 yıl önce Şikayet Et
    Bu konuşmandan sonra Facebook ta senin aleyhinde paylaştığım herşeyi kaldırıyorum.İnşaallah onları bana tekrar geri yükletme durumunda kalmaz ve bu vatana sahip çıkarsın.Ama sen ve senin zihniyetine ASLA oy vermeyi düşünmüyorum.
    Cevapla
  • H.B.V 7 yıl önce Şikayet Et
    15 Temmuzda Halkı görünce Herkes gibi Muhalefetde adeta dut kesildi..bunu Erdoğanla uğracaklarına önceden yapsalardı ,şimdi olaylar bu hale gelmezdi.
    Cevapla
  • Vatandaş 7 yıl önce Şikayet Et
    Tırstı.. Korktu..Duruşuna Bakın nasıl titrıyor.. Cünkü ucu Onada Dokunacak..=)Rengı atmış
    Cevapla
  • ayıptır 7 yıl önce Şikayet Et
    sana yazıklar olsun adamın ilk saatten beri duruşu belli
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bayiler aracı aldıktan sonra zam yapamayacak
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada