Daha büyük gözlere sahip olman için 5 ipucu

Daha büyük gözlere sahip olmak için gereken ipuçları..

Daha büyük gözlere sahip olman için 5 ipucu
Daha büyük gözlere sahip olman için 5 ipucu
GİRİŞ 22.12.2014 14:46 GÜNCELLEME 22.12.2014 14:46

Yüzde en dikkat çeken yer neresidir? İddia ediyoruz, aklına ilk olarak gözler geldi! Bir saniye bile düşünmeden cevabını verdiğimiz bu soru, gözlerin önemini anlatmaya yetiyor. İletişimin başlangıç noktası olan gözlere boşuna kalbin aynası demiyorlar.

Sen de daha büyük gözlerle daha vurgulu bakışlara sahip olmak ister misin?

1) Beyaz kalem kullanmak gözlerde büyük farklılıklar yaratır. Alt kirpik diplerinin iç kısımlarında beyaz kalem, dış kısımlarında ise siyah kalem kullan.

2) İki farklı göz farı kullan ve bu farları göz kapaklarında karıştır. Bu çok renkli görünüm ışığı daha fazla yansıtacak ve gözlerini daha ışıltılı göstereceği için bakışların daha dikkat çekici olacaktır.

3) Kirpik kıvırıcı kullan. Kıvırıcıyı kirpik diplerinin hizasına getir ve nazikçe 3 defa kıvırma işlemini gerçekleştir. Daha sonra kıvırıcıyı yukarı doğru yönlendir ve kirpiklerinin kalan kısmı için de aynı işlemi tekrarla.

İpucu: Daha belirgin kirpikler için, kıvırıcıyı 10 saniye kadar saç kurutma makinesi altında bekleterek ısınmasını sağla. Isı, kirpiklerini şekillendirmede etkiyi 2 kat arttırır.

4) "Kaşla göz gerisi söz" cümlesine kulak ver! Kaş şekline özen göster. Düzgün ve şekilli kaşlar, gözlerini daha vurgulu hale getirecektir.

5) Far kullanmayı alışkanlık haline getir. Farı kaş kemiklerine doğru hafifçe yayarak gözlerini daha büyük göstermen mümkün. Yeşil gözlüler kum rengi ve morun tonlarını, mavi gözlüler kahverengi ve füme tonlarını, kahverengi gözlüler altın ve pembe tonlarını tercih edebilirler.

Güzel gözlerin tamamlayıcısı tabii ki uzun ve sağlıklı kirpikler. Hiçbir yerde bulamayacağın sana özel kirpik dosyası için makyaj.com'u ziyaret edebilirsin!

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Türkiye'den son dakika Fransa açıklaması: Karar yok hükmündedir!
İmamoğlu her şeyi paylaştı bir tek Eda'yı paylaşmadı