Şahinbey Belediyesi’nin kitap fuarına rekor katılım

Şahinbey Belediyesi tarafından Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 14-22 Ekim tarihleri arasında düzenlenen ‘Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır’ fuarına 8 günde 100 bin kişi katıldı.

Şahinbey Belediyesi’nin kitap fuarına rekor katılım
Şahinbey Belediyesi’nin kitap fuarına rekor katılım
GİRİŞ 22.10.2023 18:55 GÜNCELLEME 22.10.2023 18:55

Şahinbey Belediyesi’nin düzenlediği 6. Kitap Fuarı Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezi’nde 14 Ekim tarihinde kapılarını açmıştı. ‘Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır’ temalı kitap fuarını açılış gününden bu yana 70 yazar ve 118 yayınevi ve 100 bini aşkın her yaştan vatandaş katıldı.

"Kitapseverleri yazarlarla buluşturduk''

Şahinbey Belediye Başkanı Mehmet Tahmazoğlu, ''Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır'' fuarına öğrencilerin ve vatandaşların yoğun ilgi gösterdiğini belirterek ''Kitap Fuarları çok önemli yazarlarla hem kitabın hem de okurların buluşması açısından güzel bir ortam. Şahinbey Kongre ve Sanat Merkezimizde bu tür organizasyonlar için ideal bir alan. Kongre merkezimizin fuaye alanında 70 yazar ve 118 yayınevi yüz bini aşkın kitap severlerle buluştu. Her gün üç yazarımız söyleşi ve imza günlerinde okurları ile bir araya geldi. Kitabı yazan ve okuyanın buluşmasını çok anlamlı buluyorum. Şahinbey Belediyesi olarak okumayı ve okutmayı seviyoruz. Bu güne kadar 15 milyonu aşkın kitabı gençlerimizle ve vatandaşlarımızla buluşturduk. Buluşturmaya da devam ediyoruz. Kitap fuarımızın altıncısını gerçekleştirdik. Kitap fuarımızın Gaziantep’imize ve Şahinbey’imize hayırlı olmasını diliyorum'' dedi.

''Çok faydalı bir fuardı''

''Kitap Hayattır, Hayat Kitaptır'' Fuarı’nı ziyaret eden kitapseverler ve öğrenciler, ''Şahinbey Belediyesi’nin daha önce düzenlediği kitap fuarlarını da ziyaret ettik. Birbirinden değerli yazarlar ve yayın evlerinin kitapları ile bir araya geldik. Özellikle tek tek tüm kitapçıları gezerek aradığımız kitapları burada tek bir alanda bulmak bizler için daha avantajlı. Ayrıca buradaki fiyatlar dışarıdaki kitapçılardan daha uygun. Şahinbey Belediye Başkanımıza bizlere böyle imkânlar sunduğu için çok teşekkür ederiz'' diye konuştular.

Emrullah Koçin Haber7.com - Editör
Haber 7 - Emrullah Koçin

Editör Hakkında

2017'de İstanbul Üniversitesi Gazetecilik bölümünden mezun oldu. Meslek hayatına ilk olarak Genç Dergi'de başladı. Daha sonra Sadece haber.com'da internet haberciliğine başladı. 2019 yılında Haber7.com ailesine dahil olan Koçin, ''Ekonomi ve Otomobil Editörü'' olarak meslek hayatına devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İmamoğlu'ndan tepki çeken Hamas çıkışı!
Kaza yapan İsrailli bakan Ben Gvir'in kaburgaları kırıldı