Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz (EDHO) 94.bölümde neler oldu?

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 93.bölümü ile yine nefes kesti. Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; Hızır ve Ekrem'in büyük hesaplaşması her iki taraf için de ağır kayıplara neden oldu. Peki, her bölümü ile seyirciyi ekrana kilitlemeyi başaran ATV'nin efsane dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 94.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 14.03.2018 09:41 GÜNCELLEME 14.03.2018 09:41

ATV'nin sevilen dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde; düşmanlara karşı beraber hareket eden Hızır ve Ünal, artık önüne çıkan her engeli ortadan kaldırmaya hazırdır. Ekrem'in adamı olan Selda Çakıbeyliler'in içine sızarak kaleyi içten fethetme grevini üstlenmiştir. Selda operasyon hazırlığında olan Çakırbeyliler'in yerini Ekrem'e iletirken; o da kuracağı pusu ile sahnededir. Karşılıklı kurulan pusular ağır kayıpların habercisidir. Çakırbeyliler Güneş'in peşindedir ve yakalamaya çok yaklaşmışlardır. Peki, Hızır, Güneş'i alt etmeyi başardı mı? Peki, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümün ardından, merakla beklenen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 94.bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte, her bölümü ile seyirciyi ekrana kilitleyen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 93.son bölüm tüm detayları...

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 94.bölüm fragmanı

 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 94.bölüm ne zaman yayınlanacak?

Başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır ve Tarık Ünlüoğlu gibi isimlerin rol aldığı Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 94.bölümü ile 13 Mart Salı günü saat 20.00'de ATV ekranlarında olacak. 

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 93.bölümü izlemek için tıklayınız

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz son bölümde neler oldu?

Hızır ve Ünal Kaplan, ortak düşmanları ortaya çıkarmak amacıyla çıktıkları yolda çok önemli bir isim olan Güneş'e vararak büyük bir başarı elde etmişlerdir. Bu yolda onlara ayak bağı olan herkesin sırayla yok edilmesinin zamanı gelmiştir. Bunlardan en önemlisi, aileye sızarak Çakırbeylileri içerden bitirme görevini üstlenen Selda'dır.

Hızır'ın planlarından biri de el koydukları tırın içine saklanan Alparslan sayesinde Güneş'in mekanını belirleyip baskın yapmaktır. Tırın götürüldüğü yerin bir depodan daha fazlası olduğunu öğrenen Çakırbeyliler, ulaştıkları bu önemli bilgiyle vakit kaybetmeden harekete geçerler. Öncesinde, evde konuşulanlardan herkesin Şahin Ağa'nın mekanında toplanacağı bilgisini edinen Selda, bu bilgiyi Ekrem'le paylaşmakta geç kalmaz. Her iki tarafın da karşılıklı kuracağı pusular yüzünden yaşanacak yeni kayıplar kaçınılmaz olacaktır.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Hizbullah'tan İsrail'e operasyon! Füzeler peş peşe fırlatıldı
Ukrayna, Kırım'daki Rus S-400 sistemlerini vurdu