Vatanım Sensin 51.bölümde neler oldu? Hilal öldü mü?

Kanal D'nin sevilen dizisi Vatanım Sensin 50.bölümü ile ekrana geldi. Vatanım Sensin son bölümde; İzmir'i Yunanlar'a teslim etmeyen Türk ordusunun ikinci zaferi vatanı müdafaa için yeni bir umuttur. Bir taraftan Hilal, uğradığı saldırı ile ölümün eşiğindedir. İşte, Vatanım Sensin son bölümün ardından gelen, Vatanım Sensin 51.bölüm fragmanı

GİRİŞ 06.04.2018 10:13 GÜNCELLEME 06.04.2018 10:19

Vatanım Sensin 50.bölümü ile Kanal D ekranlarındaydı. Vatanım Sensin 50.son bölümde; Harbin henüz bitmediğinin farkında olan Azize ise civar köylerdeki muhtaç kadınlara yardım edebilmek için dostlarıyla yola düşer. Bu yolda, mağlubiyetin etkisiyle çığrından çıkmış Yunan askerleriyle karşı karşıya gelecektir. İnönü hezimeti yüzünden şehre gelen Yunan Kralı Konstantin, Filippos’a ordunun geri çekilmesini emreder. Bu gelişmeyle umutlanan Cevdet, kaçan Yunan ordusuna nihai darbeyi indirmek için İsmet Paşa’yla görüşüp taarruz için doğru zamanın geldiğini söyler. Lakin son anda ortaya çıkardığı bir bilgi, her şeyden habersiz İzmir’e doğru yürüyen Türk Ordusu'nun kaderini tayin edecektir. Peki, nefes kesen Vatanım Sensin son bölümün ardından, merakla beklenen Vatanım Sensin 51.bölüm fragmanı yayınlandı mı?

VATANIM SENSİN 51.BÖLÜM FRAGMANI

 

VATANIM SENSİN 51.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerinde Halit Ergenç, Bergüzar Korel ve Onur Saylak gibi isimlerin rol aldığı Vatanım Sensin 51.bölümü 5 Nisan Perşembe akşamı saat 20.00'de Kanal D ekranlarında olacak.

VATANIM SENSİN 50.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

VATANIM SENSİN SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Tüm Anadolu’da Milli Mücadele devam ederken, İzmir’e gelen Mehmet Akif herkes için umut ışığı olur. Mehmet Akif’in, tüm halka seslenmesinden sonra yazdığı marş, mücadelenin giderek büyümesine neden olur. Mehmet Akif’in yazdığı İstiklal Marşı, Yunan Ordusu’ndan çalınan telsizlerle birçok kişiye ulaşır.

İzmir’e gelen Vecihi Hürkuş, Yakup ve kuvvacılara yardım eder. Yunan askerlerinin koruduğu telsizleri çalmayı başarır. Bu sayede Mehmet Akif’in yazdığı İstiklal Marşı herkese ulaşır. Bunun neticesinde İzmir’deki birlik giderek artar ve önemli zaferler için bir başlangıç olur.

Mustaka Kemal Paşa’nın, emirleriyle alınan büyük zaferlere yenileri eklenir. İsmet Bey’in kumanda ettiği ordu için artık taarruz zamanı başlar. Türk Ordusu, topraklarını savunmanın yanı sıra düşmanı da atmak için harekete geçmeye hazırlanır. Yunan Ordusu alınan mağlubiyetlerin eşiğinde çekilme kararı alır. Yunan Kralı Konstantin ve karısı Sofia’nın İzmir’e geldikten sonra karşılaştığı manzara, işgalci devletlerin tedirgin olmalarına sebep olur.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Milli Muharip Uçak KAAN bir kez daha başardı
Benzin ve motorine indirim geliyor