Elimi Bırakma 18.bölüm 2.fragmanı: Azra Cenk'i terk ediyor...

Elimi Bırakma 17.son bölümde; Cansu Cenk'in birlikteliğini hazmedemeyen Azra bunun bir zaruret olduğunu bilse de kendine sindiremez. Azra'nın hırçın tavrı Feride Hanım tarafından da uyarılmasına neden olacaktır. Hem Cenk'ten hem de kardeşinden darbe yiyen Azra yolu gitmekte bulur. İşte, Elimi Bırakma 18.bölüm fragmanı

GİRİŞ 24.11.2018 17:04 GÜNCELLEME 24.11.2018 17:04

TRT 1 ekranlarının beğeniyle izlenen dizisi Elimi Bırakma 17.bölümü seyirciyle buluştu. Elimi Bırakma 17.son bölümde; Sumru'nun oyunları ile mücadele eden Azra, hem Mert'ten hem de Cenk'ten aldığı darbelerle ayakta durmakta zorlanır. Cansu Kadir'le beraber hareket ederken, Cenk Azra'yı kaybetmekle yüz yüzedir. Öte yandan intikam peşinde olan Kadir Melis'i kendine günden güne bağlamaktadır. Azmi konusunda önünü daha net gören Feride Hanım onun yetkilerini alır. Diğer yandan en yakın dostunu kaybetmenin acısı ile karşı karşıya kalacaktır. İşte, seyirciyi ekrana kilitleyen son bölümün ardından gelen Elimi Bırakma 18.bölüm fragmanı...

 

ELİMİ BIRAKMA 18.BÖLÜM FRAGMANI

 

ELİMİ BIRAKMA 18.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Başrollerini Alina Boz, Alp Navruz, Seray Gözler, Dolunay Soysert gibi isimlerin paylaştığı Elimi Bırakma 18.bölümü 25 Kasım Pazar günü TRT 1 ekranlarında olacak.

ELİMİ BIRAKMA 17.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

ELİMİ BIRAKMA SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

TRT 1 ekranlarında her bölümüyle milyonları ekrana kilitleyen Elimi Bırakma, heyecan ve aksiyon dolu serüvenine kaldığı yerden devam ediyor.
Yeni bölümü ile yine nefesleri kesecek olan dizinin bu hafta yayınlanacak 11. bölümünde neler olacak:

Azra, Sumru’nun tehditleri karşısında dik durmaya çalışır. Cansu Kadir’le başladığı oyunla Çelen ailesini etkisi altına almayı başarır. Azra ve Cenk ise, Cansu yüzünden gergin günler yaşarlar. Kadir Melis’i her geçen gün kendine daha çok bağlarken bu sahte birliktelikte, Melis imkânsız bir aşka doğru çekilir. En yakın dostunu kaybeden Feride bu acıyı atlatmaya çalışırken diğer taraftan  içindeki sorunlarla mücadeleye girişir. Azmi’nin yetkileri tehlikeye girer ve şirkette dengeler değişir.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"