Polat Alemdar nasıl kurtuluyor?

Kurtlar Vadisi'nin son bölümünde 10 katlı bir binanın tepesinden atlayarak hayranlarının yüreklerini ağzına getiren Polat'ın nasıl kurtulduğu belli oldu. İşte Polat'ın kurtuluşu:

Polat Alemdar nasıl kurtuluyor?
Polat Alemdar nasıl kurtuluyor?
GİRİŞ 06.02.2008 15:25 GÜNCELLEME 12.09.2017 11:34
Bu Habere 27 Yorum Yapılmış

Kurtlar Vadisi Pusu'nun geçen hafta yayınlanan son bölümün finalinde, kendisini öldürmek isteyen Vural ile birlikte ölüme atlayan Polat Alemdar'ın nasıl kurtulduğu belli oldu. 

"Yoksa Polat ölüyor ve dizi de bitiyor" söylentilerinin çıkmasına sebep olarak Polat hayranlarını tedirgin eden, bu nefes kesen sahnenin nasıl sonlanacağı dizinin bu hafta yayınlacak olan bölümün fragmanında ortaya çıktı.

Polat nasıl kurtuluyor?

Vural'ın elemanlarına verdiği "vurun bunu gebertin" talimatına, "öleceksek beraber öleceğiz" diyerek cevap verip, Vural ile birlikte 10 katlı binanın tepesinden ölüme atlayan Polat'ı aşağıda bekleyen sürpriz ise; bir kamyon...

Büyük İskender Kim?

Konuyla ilgili pazartesi günü yapmış olduğumuz Polat Alemdar bu sefer ölüyor mu? başlıklı haberde, haber7 okucusunun da dikkat çektiği kamyonun kasasına düşen Polat ve Vural'ı olay yerinden kaçıran Abdülhey, Hakan'ı büyük hayal kırıklığına uğratıyor.

Perşembe günü yayınlanacak olan dizinin fragmanında, Memati'nin
 Hakan'ın adamlarının elinden kurtulduğu görülürken, geçen bölümde akıllarda soru işareti bırakan Büyük İskender de ortaya çıkıyor.

İşte heyecanla beklenen yeni bölümün fragmanı:

/>

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İLİŞKİLİ HABER

 

Polat Alemdar bu sefer ölüyor mu?
Kurtlar Vadisi'nin son bölümü müthiş finalle bitti. Polat ölüme atlarken dizi bitti. Şimdi ne olacak peki? Yoksa efsane bitiyor mu? Fanatik izleyiciler sabah akşam bunu tartışıyor:


Haber 7

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

YORUMLAR 27
  • Hüseyin UĞURLU 16 yıl önce Şikayet Et
    Bu Filmi ancak çeteler seyreder. Çünkü bu vurdu kırdı adam öldürme onların işide ondan güya bu filimle vatan kurtulacak bir güleyim barriiiiiiiiiiiiiiiiii alt tarafı bir filim kahraman yaptılar bu adamı polatmı nemi
    Cevapla
  • Ahmet Yiğit TÜRKELİ 16 yıl önce Şikayet Et
    Polat kafyalığa özendiriyor diyen ahmaklar!. Bundan 20 sene öncede Kara Şimşek vardı ama hiç kimse diziden sonra arabasına atlayıp uçmaya kalkmıyordu.O sizin araba yakıyor,adam bıçaklıyor,öldürüyor dediğiniz kişiler herkesin bildiği malum hainlerin malum soytarılarıdır.Vakti zamanında yine onlar kadar hain belediye başkanlarının oy uğruna kamyon kamyon batıya taşıttığı vatan hainlerinin çıkartmalarıdır.Hainlerle öz Türk evlatlarını bir tutmayalım.Hain her yerde haindir.Dizide bile hainler açıkça bellidir.Yermektense otur memleket gerçeklerini izle!!!
    Cevapla
  • ertankucuk 16 yıl önce Şikayet Et
    polat kac canlı. Polatın kac canlı oldugunu soronlar rambonun kac canlı oldugunu bılıyorlarmı acaba yada seyrettıklerı onca yabancı fılmlerın basrollerının kac canlı olduklarını ezık beyınlıler.Bu dizi gelmıs gecmıs en anlamlı dızı turkıyenın gerceklerını anlatıyorlar oyle yada boyle
    Cevapla
  • serkan yazıcı 16 yıl önce Şikayet Et
    bir şey diyeceğim... bu diziyi kötüleyip de toplumun ahlakını bozduğunu iddia edenler.. size sesleniyorum sen cevrendeki nesli yetiştiremeyip kulpu bole şeylere mı takıyorsun.. Baban da senin için bir yerlere kulp takmalı.. ne de olsa baban sana gülerdi..
    Cevapla
  • Hain Evlat 16 yıl önce Şikayet Et
    polat. bi uçmadığı kaldıydı
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Çiftçiye 300 bin lira faizsiz kredi imkânı! 3 kurum devrede
Özgür Özel'e, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la görüşmesinde Namık Tan eşlik edecek