Uyanış Büyük Selçuklu 5.bölüm fragmanı: Öfkeden deliye döndü! ''Yeri göğü sana der edeceğim''

TRT1'in reyting rekortmeni dizi projesi Uyanış Büyük Selçuklu 4.son bölümde; Sencer, güçlük çıkaran engellerin üstesinden gelerek Rüstem ve Arslantaş'ı sağ salim kurtarabilmek için operasyon başlattı. Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde karnı burnunda Terken, hem kendisinin hem bebeğinin hayatını tehlikeye düşürecek kaza geçirirken içinde bulunduğu vaziyet yürekleri burktu. Uyanış Büyük Selçuklu 5.bölüm fragmanı çıktı.

GİRİŞ 26.10.2020 07:57 GÜNCELLEME 26.10.2020 07:57
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

TRT1'de 19 Ekim Pazartesi tarihinde izleyici kitlesiyle buluşan Uyanış Büyük Selçuklu 4.son bölümde; Sencer, güvenilirliği artırıp barışı tesis etme stratejisinden yola çıkarak yeni bir savaşın doğmasına mani olmak üzere aşamalı bir şekilde faaliyete girişti. Uyanış Büyük Selçuklu son bölümde; Rüstem ve Arslantaş'ı kazasız belasız kurtarabilmek gayesiyle soluğu İlteber'in köşkünde alan Sencer, hedefine ulaşmak üzere adım atacağı esnada Turna'ya yakalanması olayları bambaşka bir boyuta taşırken artık önemli bir yol ayrımına giren Turna da bir seçim yapmak durumundadır. Sultan Melikşah'ı gidişatı büsbütün etkileyecek uyarıyı gerçekleştirmek ve Elçin'in foyasını gün yüzüne çıkaracak vasiyeti hiç vakit kaybetmeden yetiştirmek isteyen Terken, gerek kendisinin gerekse karnında taşıdığı bebeğin geleceği için tehdit unsuru oluşturacak kaza geçirmesinin ardından Uyanış Büyük Selçuklu 5.bölüm fragmanı bekleniyor. Öte yandan hummalı araştırma sürecinden geçen Yorgos ise Sencer hakkında ayrıntılı bilgiye erişip peşine takılırken, Adreas da casus oldukları noktasında kuşkuya kapıldığı iki kişinin arkasından gönderdikleri adamlarının can verdiğini öğrenmesi üzerine sinir krizine tutulmasının ardından Uyanış Büyük Selçuklu 5.bölüm fragmanı yayınlandı.

Fox TV dizileri tek tek final yapıyor! Öğretmen dizisinin de resmen yayın hayatına son verildi

MasterChef Türkiye'de usta şefi hiddetlendiren hareket! Beyninden vurulmuşa döndü...

 

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 5.BÖLÜM FRAGMANI YAYINA GİRDİ!

Yönetmenlik koltuğunda Emre Konuk'un oturduğu, senaristliğini Serdar Özonalan üstlendiği Akli Film imzalı tarih ve kurgu türündeki televizyon dizi projesi Uyanış Büyük Selçuklu 5.bölüm fragmanını ekrana taşındı.

Çukur'dan ayrıldığı zannedilmişti! Gerçek bambaşka çıktı: Usta isim kameralar karşısına geçti

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 5.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Oyuncu kadrosunda; Gürkan Uygun​, Buğra Gülsoy, Ekin Koç, İker Kızmaz, Hatice Şendil, Leyla Lydia Tuğutlu, Cemal Toktaş, Sevda Erginci, Murat Garipağaoğlu, Mehmet Özgür, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Erdem Akakçe, Nik Xhelilaj ve Osman Sonant gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin bulunduğu Uyanış Büyük Selçuklu 5.bölümüyle 26 Ekim Pazartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında yayınlanacak.

YORUMLAR 12
  • Hatice 3 yıl önce Şikayet Et
    Evet bende iki bölümdür dizi müzikleri hiç güzel değil evet dirilişi izleten mizikleriydi yapımcı hicmi izlemedi acaba dirilişi lütfen çeki düzen verin dizinin müziklerine hayret bir sey
    Cevapla
  • erdem değer 3 yıl önce Şikayet Et
    dizi gerçekten güzel. ama jenerik müziği hiç olmamış. o muhteşem soytarı dizisini ve diriliş dizisini jenerik müzikleri izlettirdi. eğer bu dizi reyting kurbanı olursa ilk neden jenerik müziği olacak. diğer bir hata ise konuşmalarda arka plandaki müziğin yüksek sesi de olmamış. diyaloglardan çoğu zaman arka fondaki müzik sesinin yüksek olmasından dolayı bir şey anlamıyoruz. lütfen biraz daha özen ve dikkat!
    Cevapla
  • Mimli 3 yıl önce Şikayet Et
    Hatice Şendil ne yapmış kendine ...eskiden daha güzeldi .suratını allem edip değiştiren kadınların bence tarihi dizilerde işi asla olmamali
    Cevapla
  • GokTugra 3 yıl önce Şikayet Et
    Dogru Allahin verdigiyle daha guzel bir hatundu estedik Asiri cicimsi olmus.Dizide seyredeni geriyor ..Nizamul Mulku oynayan amcayla Adi Bereket Koc Abi cok iyi .hashasilerin lideride iyi oyuncu rol yaptigi i belli olmayanlardan.
    Cevapla
  • sahin kuş 3 yıl önce Şikayet Et
    hikaye karışık anlatılıyor kim kimdir bilinmiyor, belirgin bir karekter yok. kadın oyuncular botokslu suratlatıyla tarihi bir dizide oynaması hatalı. bir türlü ısınamadım
    Cevapla
  • ilhami fr 3 yıl önce Şikayet Et
    karisik anlatilan nedir anlamadim... butun karakterler belli
    Cevapla
  • Serkan 3 yıl önce Şikayet Et
    İlk bölüm ilk sahne harikaydı sultan Alparslan karakteri harikaydı ama sonrası zayıf kaldı.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak
Avrupa kulüpler sıralaması güncellendi! İlk 20'de 2 Türk takımı