Popüler dizi Çukur'dan gidişi takipçilerinin yüzünü düşürmüştü! Tekrardan ekibe giriş yaptı...

Devamlı transfer akışı sayesinde dinamikliğini yitirmeyen Çukur dizi projesinde yer alan Nejat İşler, izleyicisini ters köşeye yatırarak tekrardan kendini göstermeye başladı. Olayların ardı arkasının kesilmediği Çukur yapımında üstlendiği ''Çağatay Erdenet'' karakteriyle seyircisinin pür dikkat takip ettiği Nejat İşler'in son bölümünde rol aldığı sahne sosyal platformda çok konuşulanlar listesine girdi.

Popüler dizi Çukur'dan gidişi takipçilerinin yüzünü düşürmüştü! Tekrardan ekibe giriş yaptı...
Popüler dizi Çukur'dan gidişi takipçilerinin yüzünü düşürmüştü! Tekrardan ekibe giriş yaptı...
GİRİŞ 26.10.2020 08:13 GÜNCELLEME 26.10.2020 08:13
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Her hafta çarpıcı gelişmeleriyle merak ve heyecan gibi unsurları canlı tutan ve aksiyon düzeyini en uç noktaya ulaştıran sahneleriyle medya gündeminden düşmeyen Çukur dizi projesinde izleyici kitlesini şaşkına uğratacak bir sürpriz yapıldı. Çağatay Erdenet isimli karakterle ekibe adını yazdıran usta oyuncu Nejat İşler, geçtiğimiz sezonda senaryo gereği Yamaç Koçovalı'nın gerçekleştirdiği plan doğrultusunda olay yerine baskın yapan polis ekipleri tarafından suçüstü yakalanıp hapishanede girmesinin ardından ''ayrılık gönderisi'' yayınlamıştı. 

Uyanış Büyük Selçuklu 5.bölüm fragmanı: Acı haber geldi! Onun için artık tüm umutlar tükeniyor

Uzun bir zamandır yayın hayatına devam etmesine rağmen izlenme oranlarındaki başarısından hiçbir şey kaybetmeyen Çukur dizisinin 99.son bölümünde tekrardan kameralar karşısına geçerek sevenlerini hayrete düşüren Nejat İşler rol aldığı sahneyle ekranın tozunu attı.

Fox TV dizileri tek tek final yapıyor! Öğretmen dizisinin de resmen yayın hayatına son verildi

MasterChef Türkiye'de usta şefi hiddetlendiren hareket! Beyninden vurulmuşa döndü...

Çukur'un dün akşam yayına giren son bölümünde; Nejat İşler’in üstlenmiş olduğu Çağatay Erdenet karakterinin İsviçre'de herkesten uzak bir biçimde hayatını idame ettirdiği gözler önüne serildi. Bununla beraber veda ettiği dizi projesine aylar sonra yeniden dönüş yapan Nejat İşler'in oynadığı Çağatay Erdenet karakteri, Cumali Koçovalı’dan aldığı zarfla kardeşi Arık Böke Erdenet’in canına kıydıklarının bilgisine ulaştı. Kötü haberi alan Çağatay, kardeşini ortadan kaldıran kişinin kim olduğunu babası Cengiz Erdenet'e itiraf ederek olayların fitilini ateşledi.

YORUMLAR 10
  • isimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar kendimizi kandırmayalım sağlam gerçekçi bir dizi olsa çukur felan izlenmez bakmayın ortada adam akıllı dizi yok yokluktan izleniyor. Şöyle ezel gibi dizi gelse yüzüne bakılmaz çukurun
    Cevapla
  • Isimsiz 3 yıl önce Şikayet Et
    Arkadash o zaman izleme diziyi begenmiyorsan
    Cevapla
  • Muhammet 3 yıl önce Şikayet Et
    ramo,arıza var tavsiye ederim
    Cevapla
  • Ümit 3 yıl önce Şikayet Et
    Kemal öldü ben girecem diziye
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 3 yıl önce Şikayet Et
    Bazi videolarda Haluk bilginerinde diziye dahil olacagi soylentisi dolasiyor.Aman Haluk USTA siz sanatcisiniz cukura dusmeyin sakin Orda kalirsiniz merdivan uzatmayiz ..
    Cevapla
  • Rbnl 3 yıl önce Şikayet Et
    Ben şahsen sırf oyuncular çok yi oynadıkları için seyrediyorum yoksa film senaryosu çok saçma
    Cevapla
  • Esra 3 yıl önce Şikayet Et
    Haluk Bilginer tartışılmaz bir usta.Ancak dizideki oyuncuları da gömmeyin çukura lütfen.Bircogu çok iyi.
    Cevapla
  • Tkyrkyyldz 3 yıl önce Şikayet Et
    Cello ortacag dizisi seyredeni aptal diye fisleyen bi masal. Istanbul ortasinda vuran vurana Ortalikta emniyet yok .Resmen polis teskilatimiza hakaret Soylu Reis dizi yaptigini Sanan BU cellolara bir racon kesmeli ..
    Cevapla
  • Boş yapıyorsun)) 3 yıl önce Şikayet Et
    Kurtlar vadisini izle eşkiya dünyaya hükümdar olmazı izle Behlül Bihter izle gece millet yatınca aç laptop unu her birşeyi izle sonra burada çello mello de daha gün içerisinde yaptıklarını düşünemiyorum bile yok ben yapmam obu diyede ağız yapma))))
    Cevapla
  • Sibel 3 yıl önce Şikayet Et
    Bence sen git arka sokaklari izle orda polis cok var hem sıkılmazsin da bir suru de bolumu var ohh miss... Biz cukur sevenler olarak arka sokaklar ekibini bekliyoruz tutuklasin diye
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün