O Ses Türkiye ile önü açılan yarışmacıdan hayrete düşüren haber! Neye uğradığını şaşırdılar...

TV8 ekranlarında izleyici kitlesinin karşısına geçen O Ses Türkiye yarışma programında gösterdiği sahne performansıyla etkileyen Aziz Kiraz'dan sevenlerini üzen haber geldi. Gerek jüri üyelerini gerekse ekran başındaki seyircisinin sempatisini kazanan Aziz Kiraz ses tellerinde meydana gelen sağlık probleminden ötürü ameliyathaneye alındı.

O Ses Türkiye ile önü açılan yarışmacıdan hayrete düşüren haber! Neye uğradığını şaşırdılar...
O Ses Türkiye ile önü açılan yarışmacıdan hayrete düşüren haber! Neye uğradığını şaşırdılar...
GİRİŞ 25.11.2020 08:11 GÜNCELLEME 25.11.2020 08:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

TV8'in yoğun ilgi gören yarışma programlarından O Ses Türkiye'ye katılarak etkileyici sahne performansı sergileyen Aziz Kiraz'ın ses tellerinde kist oluşması nedeniyle ameliyat masasına yattı. 

O Ses Türkiye'de seslendirdiği müzik parçasına kendine özgü bir yorum getirerek jüri üyelerinin dikkatini çeken Aziz Kiraz, sosyal medya platformu aracılığıyla hastane odasındaki fotoğrafını takipçileriyle paylaştı.

Acun Ilıcalı'dan sıra dışı girişim! Exxen'de alışılagelmişin ötesine geçecek: Sürpriz isim...

 

Genel sağlık durumu iyi olan O Ses Türkiye yarışmacısının geçirdiği ameliyattan sonra bir süre konuşamayacağı belirtildi. İyileşme sürecinde olduğu için konuşmasına şimdilik yasak getirilen O Ses Türkiye yarışmacısının küçük ses egzersizleri yapacağı ifade edildi. 

Kuruluş Osman'ın beğenilen ismi Seray Kaya'dan çok konuşulacak itiraf! Her şeyi tek tek anlattı

Paylaşımında sağlık durumuna ilişkin takipçilerini bilgilendirmeyi ihmal etmeyen Aziz Kiraz, "Halimi, hatırımı soran herkese çok teşekkür ederim. Merak etmeyin iyi ellere teslim ettim kendimi. Ameliyat çok başarılı geçti, sahneler için can atıyor" şeklinde ifadelere yer verdi.

MasterChef Türkiye'de saklandığı delikten çıkarıldı! Acun Ilıcalı'nın oyunu köstebeği alt etti

O Ses Türkiye'nin 2015 sezonunda adını geniş kitlelere duyurup popülaritesini artıran Aziz Kiraz, Efso ve Fransız şarkılarıyla özellikle jüri üyelerinin beğenisini kazamış ve tıpkı kendisi gibi bir Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışma programında keşfedilen şarkıcı Aleyna Tilki'yle arkadaşlığı gündemde konuşulmuştu.

YORUMLAR 2
  • Beyza 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiş olsun
    Cevapla
  • Nejla 3 yıl önce Şikayet Et
    Geçmişler olsun
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Para sayma skandalı! Canan Kaftancıoğlu ifadeye çağrıldı! Bomba itiraf: CHP adına...
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?