Camdaki Kız 5.bölüm 2.fragmanı: Duyguları mı, mantığı mı? Kararını hangisinden yana kullanacak

Kanal D’nin damga vuran projesi Camdaki Kız’da Sedat’a dair hakikati öğrenen Nalan’ın kalbi bin parçaya bölünür. Basına yansıyan çarpıcı haber karşısında kan beynine sıçrayan Feride esip gürler. Camdaki Kız'da Cana hayal kırıklığına uğrayan Nalan’ın karşısına geçip krizin şiddetlenmesine davetiye çıkarır. Koroğlular Sedat’ın skandalının önüne geçebilmek için akla karayı seçerken Camdaki Kız 5.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 06.05.2021 18:57 GÜNCELLEME 06.05.2021 18:58
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Camdaki Kız 4.son bölümde, Sedat’la yuva kurabilmek üzere hazırlıklara girişen Nalan, tesadüf eseri eline geçen gazetedeki haberi okuyunca dünyası başına yıkılır. Sedat’a karşı güveni ve inancı ciddi ölçüde zedelenen ve gözyaşlarına hakim olamayan Nalan’ın, yaşadığı kriz yüzünden evlilik heyecanı baltalanır. Camdaki Kız’da Sedat’ın büyük krizi en az hasarla atlatmasını isteyen Koroğlular, hem şahsi itibarlarına hem de şirketin akıbetine gölge düşürmemek için elinden geleni ardına koymazlar. Cana ise hiç hesapta olmayan bir hamle yaparak yüreği yangın yerine dönen Nalan’ın karşısında soluğu alırken Camdaki Kız 5.bölüm fragmanı geldi mi?

Kuruluş Osman 57.bölüm fragmanı ''Oyunumu bozarsan, mesuliyet benden gider!'' Rest çekiyor...

Camdaki Kız 5.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Senaryosunu Seda Altaylı Tuğutlu'nun kaleme aldığı, yönetmenliğini Nadim Güç'ün üstlendiği OGM Pictures yapımıyla Kanal D ekran serüvenine başlangıç yapan Camdaki Kız 5.bölüm fragmanı yayınlandı.

Camdaki Kız Dizisinde Olaylı Sahne! Şiddetli Tartışma Çıktı...

Uyanış Büyük Selçuklu 30.bölüm fragmanı: Ağır yük omzuna yükleniyor! Zorlu imtihandan geçiyor

Camdaki Kız 5.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız 5.bölümüyle 6 Mayıs Perşembe tarihinde saat 20:00’da Kanal D’de yayına girecek.

Camdaki Kız Son Bölümde Neler Yaşandı?

Koroğlu ailesinin bütün engelleme çabalarına rağmen Sedat ve Cana'nın fotoğrafı gazetede yayınlanır. Haberin gündeme bomba gibi düşmesi bütün gazetecileri harekete geçirir. Herkes Nalan'ın bu habere vereceği tepkiyi merak etmektedir.

Bunu öğrenen büyük hayal kırıklığı yaşar. Feride'ye ise gün doğmuştur. Kızının Sedat ile evlenmemesi için ortalığı birbirine katar. Herkes ne yapacağını bilemez haldedir. Sedat'ın bir sonraki hamlesi ne olacak? Nalan'ı evlenmeye ikna edebilecek mi?

Haberin yayınlanmasıyla Koroğlu Malikânesinde kıyamet kopar. Ailelerinin şerefi ve şirket hisselerinin geleceği için, bir an önce bu durumu düzeltmeleri ve Nalan'ın yüzüğü atmasını engellemeleri gerekmektedir.

Sedat ve Cana'nın fotoğraflarının basına sızmasıyla Koroğlu Ailesi'nde büyük deprem yaşanır. Feride ise tüm fotoğrafları yırtıp atar. Sedat'ı bu kez kurtarmamayı düşünen Muzo ne yapacak? Rafet Koroğlu, Nalan ve ailesini evine davet eder ve Cana'nın da orada bulunması Nalan için kötü bir sürpriz olur. Nalan, Cana'nın karşısında ne yapacak?

YORUMLAR 1
  • İrem Su 2 yıl önce Şikayet Et
    Helal sana nalan Feride teyze sende nalani bu kadar sıkma ben burda izlerken boğuluyorum o kız ne yapsın
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail'in savunma maliyeti dudak uçuklattı
Kar maskeli hırsızların kuyumcuyu soydukları anlar kamerada!