Camdaki Kız 6.bölüm fragmanı Nalan yüreğinin götürdüğü yere gidiyor! Sedat'tan asla kopamıyor

Kanal D’nin revaçta projesi Camdaki Kız’da otomobiliyle hız sınırını aşan Sedat’ın ciddi kaza geçirmesi yürekleri ağza getirdi. Camdaki Kız 5.son bölümde, Sağlık durumu kritik olan Sedat hastanede ölüm kalım savaşı verirken Nalan yaşanandan kendisini sorumlu tutarak vicdan azabıyla yanıp kavrulur. Korku ve paniğe kapılan ev ahalisi Sedat’ın hayati tehlikeyi atlatmasını beklerken Camdaki Kız 6.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 12.05.2021 19:33 GÜNCELLEME 12.05.2021 19:33
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Camdaki Kız 5.son bölümde, Oğlunun kabul edilemez tutum ve davranışları karşısında sakinliğini daha fazla koruyamayan Rafet’in, evlatlıktan reddettiğini açıklaması soğuk duş etkisi meydana getirir. Camdaki Kız’da babasının gösterdiği ağır tepkiyle beyninden vurulmuşa dönen Sedat, Cana’yla gözlerden uzakta yaşam sürmeyi teklif etse de umduğu gibi bir yanıtla karşılaşamadı. Sinirlerine hakim olamayan Sedat, hız limitinin üstüne çıkarak korkunç bir kaza geçirmesi sonucunda hiç vakit kaybetmeden hastaneye sevk edilir. Nalan, Sedat’ın yaşadığı akıllara durgunluk veren olay yüzünden içindeki suçluluk duygusuna bir türlü engel olamazken, gelen iyi haberle herkesin derin bir nefes almasının ardından Camdaki Kız 6.bölüm fragmanı geldi mi?

Bir Zamanlar Çukurova 96.bölüm fragmanı Mühim haber alınıyor! Davanın seyrini değiştirecek olay

Camdaki Kız Dizisinde Korkunç Gelişme! Herkes Bunu Konuşuyor...

Camdaki Kız 6.Bölüm Fragmanı Yayınlandı mı?

Senaryosunu Seda Altaylı Tuğutlu'nun kaleme aldığı, yönetmenliğini Nadim Güç'ün üstlendiği OGM Pictures yapımıyla Kanal D ekran serüvenine başlangıç yapan Camdaki Kız 6.bölüm fragmanı şu an için henüz yayınlanmadı.

Kırmızı Oda 36.bölüm fragmanı 'Ben ayrılmak istiyorum!' Zafer'i hayal kırıklığına uğratan karar

Camdaki Kız 6.Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Birbirinden başarılı ve yetenekli oyuncu kadrosunda; Devrim Yakut, Feri Baycu Güler, Feyyaz Şerifoğlu, Hamza Yazıcı, Hande Ataizi, Merve Polat, Nihal Menzil, Nur Sürer, Selma Ergeç, Şerif Erol, Tamer Levent ve Tuğrul Tülek gibi isimlerin yer aldığı Camdaki Kız 6.bölümüyle 13 Mayıs Perşembe tarihinde saat 20:00’da Kanal D’de yayına girecek.

Masumlar Apartmanı 33.bölüm fragmanı Nereden nereye dedirten tablo! Sabrının mükafatını görüyor

Camdaki Kız Son Bölümde Neler Yaşandı?

Nalan Sedat'ın başına gelenlerden kendisini sorumlu tuttu. Ailesi ile birlikte hastaneye giden Nalan Sedat'ın ailesine destek oldu. Olayların ortaya çıkmasından sonra babası Rafet'in gazabından kurtulamayan Sedat can havliyle işleri düzeltmeye çalışır.

Sedat Cana'ya kaçıp uzaklarda yeni bir hayat kurmayı teklif etti ancak Cana'dan beklediği cevabı alamadı. Olayların ortaya çıkmasından sonra babası Rafet'in gazabından kurtulamayan Sedat can havliyle işleri düzeltmeye çalışır.

Önce Cana'nın kapısını çalıp bir an önce kaçıp gitmelerini gerektiğini söyler. Ancak Cana'dan aldığı yanıt Sedat için hayal kırıklığıdır. Diğer taraftan Nalan da yaşadığı şeyler karşısında endişeli ve kararsızdır. Sedat ise öfkesinin kurbanı olur.

Sinirli bir şekilde araba kullanırken gerektiğinden fazla hız yaptığından kaza geçirir. Sedat'ın kaza haberini alan tüm ailesi ise yastadır. Vicdan azabı çeken Cana da hastaneye gelir. Herkes Sedat'tan gelecek güzel haberi beklemektedir. Nalan da dahil olmak üzere. Ancak gelen bir haber tüm yaşanacakları temelinden sarsacaktır. 

YORUMLAR 2
  • Camcı 2 yıl önce Şikayet Et
    Ay Allah ım bu çocuk nası tip oyuncu olmuş anlamadım
    Cevapla
  • ????????? 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu haber! mi???
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Hakan Fidan ilk kez detaylı anlattı! 7 Şubat MİT krizi neden yaşandı?
Hakan Fidan'dan yeni Kandil yapılanmasına uyarı: Hatadan dönün