Masumlar Apartmanı'nda tutkunlarını üzecek gelişme! TRT1'den göze çarpan sezon finali duyurusu

TRT1'de korku ve gerilim dolu sahneleriyle reyting fırtınası estiren Masumlar Apartmanı'nın ne zaman sezon finali yapacağı gün yüzüne çıktı. Heyecanın bir an dahi eksik olmadığı Masumlar Apartmanı dizisi, kısa bir süre içerisinde yakalamış olduğu başarı ivmesiyle ön plana yerleşmişti. İşte, yoğun bir çalışma temposunda ilerleyen ve her bölümü merak içerisinde takip edilen Masumlar Apartmanı'nın sezon final tarihi!

Masumlar Apartmanı'nda tutkunlarını üzecek gelişme! TRT1'den göze çarpan sezon finali duyurusu
Masumlar Apartmanı'nda tutkunlarını üzecek gelişme! TRT1'den göze çarpan sezon finali duyurusu
GİRİŞ 11.05.2021 18:30 GÜNCELLEME 11.05.2021 18:30
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Masumlar Apartmanı, etkileyici olay örgüsünün yanı sıra yetenekli oyuncu kadrosuyla da bu sezonun en fazla izlenen ve yüksek reyting getiren dizi projeleri listesine yerleşti. Farah Zeynep Abdullah, Merve Dizdar, Birkan Sokullu ve Ezgi Mola gibi başarılı isimleri aynı ekipte buluşturan Masumlar Apartmanı, özellikle duygusal sahneleriyle izleyenlerden tam not aldı. 

Masumlar Apartmanı 33.bölüm fragmanı Akıl almaz tablo! Gözü dönen Anıl'dan Esat'a saldırı planı

Yayına girdiği her hafta sosyal medyanın en çok konuşulan konuları arasına giren ve YouTube platformunda da hatrı sayılır bir takipçiye ulaşan Masumlar Apartmanı'nın sezon finali tarihi belirlendi. 

Masumlar Apartmanı Ne Zaman Sezon Finali Yapacak?

Birsen Altuntaş'ın haberine göre; Yönetmenlik kolduğunda Çağrı Lostuvalı'nın oturduğu ve Gülseren Budayıcıoğlu’nun Madalyonun İçi adlı romanından uyarlanarak hayata geçirilen OGM Medya imzalı Masumlar Apartmanı projesi 37.bölümünde sezon finali yapmaya hazırlanıyor.

Teşkilat 11.bölüm fragmanı TRT1'de milli duyguları kabartan sahne: Övgüler üst üste dizildi!

Tüm bunların yanı sıra sevilen oyuncu Tansel Öngel’in üstlendiği Naci karakterinin Masumlar Apartmanı yapımının yeni sezonunda yer alıp almayacağı da merak ediliyordu. Yeni sezon için, beğeniyle takip edilen Naci karakterinin de projeye devam edeceği bilgisi verilmektedir.

YORUMLAR 13
  • SİVAS,LI 2 yıl önce Şikayet Et
    bu iğrenç dizilerin yüzünden yuvam dağılacak Allah muhafaza,bıktım midem bulanıyo artık,kimin eli kimin cebinde belli deyil kim kimi aldatıyo kim kiminle birlikde,zinaların adı çıkmak olmuş.böyle böyle uyutuyolar insanları ahlak namus rafa kalkmış.batsın bu dünya.
    Cevapla
  • Buğra 2 yıl önce Şikayet Et
    Yanlış diziyemi yorum yaptın acaba :^
    Cevapla
  • Ahmet 2 yıl önce Şikayet Et
    Afedersiniz ama başka diziden bahsediyorsunuz herhalde. Sadakatsiz, yasak elma vs varken ahlaksızlığı masumlar apartmanında aramak için kör olmak gerek?
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu vb. dizilerle yanlış yaşam tarzındaki belirli kesimin yaşam tarzı insanlara özenti yoluyla empoze edilmeye çalışılmaktadır, hemen kaldırılsın.
    Cevapla
  • Fatih 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu dizileri kasden insanlara servis ederk onların psikolojilerini bilerek bozmak istemektedirler, bu vb. dizilerin topluma hiçbir pozitif katkısı olmadığı gibi sonsuz sayıda zararı vardır, hemen kaldırılsın.
    Cevapla
  • Menos 2 yıl önce Şikayet Et
    Keske masumlarda ki diyaloglardan her dizide olsa
    Cevapla
  • Larda 2 yıl önce Şikayet Et
    Dizi maç uyu uyu müslüman.
    Cevapla
  • Akıl 2 yıl önce Şikayet Et
    Senin uyumadığın çok belli maşallah
    Cevapla
  • recai 2 yıl önce Şikayet Et
    kaldırın kardeşim böyle bunama dizilerini. zaten pandemi insanlar karaları bağlamış birde böyle diziler insan psikolojini bozuyor.
    Cevapla
  • Derya 2 yıl önce Şikayet Et
    Bence senin aklında sorun var bunun dizi olduğunu bildiğin halde psikolojim bozulur diyorsun bir DİZİ senin psikolojini nasıl boza bilir ki ? Bende izlıyorum ve akıl sağlığım gayet yerinde çünkü bunun bir DİZİ olduğunu biliyorum dizi başladığında aç televizyonu bitince kapat bu kadar
    Cevapla
  • Ali 2 yıl önce Şikayet Et
    Sizin psikolojiniz bozuksa veya bozulmaya elverişliyse bu sizin sorununuz. Dizi hayattan alıntılarla bize şükretmeyi öğretirken dediğinize bakın. Hayatı öğrenememişsiniz.
    Cevapla
  • Derviş 2 yıl önce Şikayet Et
    En düzgün diziye kaldırın diyorsunuz pes dogrusu
    Cevapla
  • Tepki 2 yıl önce Şikayet Et
    İzlemediğin şeye ne diye yorum yapıyorsun. Laf olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Alçakça anlaşmayı duyurdu!
Başkan Erdoğan'dan dev operasyon sinyali: Sınırımız komple garanti altına alınacak