Uyanış Büyük Selçuklu 32.bölüm 2.fragmanı 'Ne bir eksik ne de bir gecikme, hiçbirini affetmem!'

TRT1'in takdire şayan projesi Uyanış Büyük Selçuklu'da Sencer, ucunda ölüm dahi olsa davasının peşini asla bırakmamaya yeminlidir. Uyanış Büyük Selçuklu 31.son bölümde, düşmanlarla çatıştıkları esnada Tapar'ın Sencer'e en büyük desteği vermesi ve iki kardeşin omuz omuza mücadelesi yankı uyandırdı. Aydoğdu'nun şehitlik mertebesine ulaşması yürekleri paramparça ederken Uyanış Büyük Selçuklu 32.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 17.05.2021 10:06 GÜNCELLEME 17.05.2021 10:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Uyanış Büyük Selçuklu 31.son bölümde evladı dünyaya gelen Tapar, babalık coşkusunu iliklerine kadar hissedip tarifi mümkün olmayan duygular yaşar. Uyanış Büyük Selçuklu'da Aydoğdu'nun son nefesini vererek hayata gözlerini yumması herkesi derin bir üzüntüye boğar. Davasına mütemadiyen baş koyan ve yolundan dönmeye asla niyeti olmayan Sencer'in, Melikşah'a ''Sultanımsan melikine itimat edesin, babamsan da oğluna!'' şeklinde rest çekmesi geceye damgasını vurdu. Tapar ile Sencer kardeşlerin birbirlerine sıkı sıkıya kenetlenerek ve kol kanat gererek omuz omuza vuruşmasının ardından Uyanış Büyük Selçuklu 32.bölüm fragmanı geldi mi?

TRT1 Masumlar Apartmanı'ndan takipçilerini üzen gelişme! Sezon finali tarihi kesinliğe kavuştu

Uyanış Büyük Selçuklu 32.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Yönetmenliğini Emre Konuk'un üstlendiği, olay örgüsünü Serdar Özonalan kaleme aldığı Akli Film imzalı tarih ve kurgu türündeki TRT1'in reyting rekormeni dizisi Uyanış Büyük Selçuklu 32.bölüm fragmanı yayınlandı.

Uyanış Büyük Selçuklu'da Yürek Burkan Ölüm! Aydoğdu, Hayatını Kaybediyor...

Uyanış Büyük Selçuklu 32.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Zengin oyuncu kadrosunda; Gürkan Uygun​, Buğra Gülsoy, Ekin Koç, İker Kızmaz, Hatice Şendil, Cemal Toktaş, Sevda Erginci, Murat Garipağaoğlu, Mehmet Özgür, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Erdem Akakçe, Nik Xhelilaj gibi birbirinden başarılı ve yetenekli isimlerin bulunduğu Uyanış Büyük Selçuklu 32.bölümüyle 17 Mayıs Pazartesi tarihinde saat 20:00'da TRT1 kanalında tutkunlarına unutulmayacak dakikalar yaşatmaya hazırlanıyor.

Uyanış Büyük Selçuklu Son Bölümde Neler Yaşandı?

Melikşah, Turanşah’ı tuzağa düşürmüş ve onu taht şehrini ele geçirmeye kalkıştığında yakalamıştı. Ölümün eşiğine gelen Turanşah, Melikşah’ın gazabından kurtulmak için ele geçirip hapsettiği Sabbah ve Tekiş’i, serbest bırakılması karşılığında Melikşah’a teslim etmeyi önerecektir. Melikşah, Turanşah’ın bu önerisini kabul edip; onu bağışlayacak mıdır?

Mitras, Kuvel’e geleceğini sandığı Melikşah’a pusu kurmuş, Kuvel yolunda üzerine atılmak için beklemekteydi. Melikşah’ın herkese bir oyun oynadığını anladığında ne yapacaktır? Ayrıca Mitras, Hasan Sabbah, Faysal ve Tekiş’in Turanşah tarafından alıkonulduğunu öğrenecektir. Korunmasına çok ehemmiyet verdiği, Melikşah’ı uğraştırması hasebiyle Kuvel’in kaderinin bağlı olduğu Şelemzar şehrinin önderlerini tutsaklıktan kurtarmak için harekete geçecektir. Bu eyleminde başarıya ulaşabilecek midir?

Öte yandan Mitras’a paralel olarak Sabbahların tutulduğu yeri öğrenecek olan Sencer, Sabbahları yakalayabilecek midir? Sencer, Faysal’dan İlteber’in ve Ayaz’ın intikamını almayı başarabilecek midir?

Tüm bunların yanı sıra Melikşah, bin bir desiseyle Batınilerin ele geçirdiği Şelemzar’ı yeniden topraklarına katıp; büyük hedefi Kuvel Kalesi’ni fethedip; babası Sultan Alparslan’ın işaret ettiği ilahi mefkûre için yürümeye devam edecek midir?

YORUMLAR 3
  • ZEKERİYA 2 yıl önce Şikayet Et
    Bu Diziyi çekenler; O zaman ''İVEDİ'' kelimesi mi vardı. Hiç olmazsa, ACELE ,ÂCİL kelimelerini kullansanız daha iyi olmaz mı ?
    Cevapla
  • Akıncı 2 yıl önce Şikayet Et
    Nasıl oluyorsa Melikşah a 4 yaşındaki sencer kafa tutuyor.Tarihi diziler kurul onayından geçirilip çekilmeli
    Cevapla
  • Bera 2 yıl önce Şikayet Et
    Vefat etmedi, şehit oldu.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'deki para kulesi skandalında maskeleri düşürecek çağrı: Eğer Kaftancıoğlu konuşursa...
Hazar Denizi'nde güvenliği sağlamak için Türkiye ile temasa geçtiler!