Kuruluş Osman 63.bölüm fragmanı: Bağımsızlığın ışığı sönmeyecek! Düşman çatlatacak hareket...

ATV'nin revaçta projesi Kuruluş Osman'da Malhun'un verdiği müjdeli haber olayların seyrini değiştirdi. Son bölümde, Osman'ın yıllar boyunca çektiği evlat hasreti nihayet sona ermiştir. Kuruluş Osman'da Malhun'un 'Karnımda kayıların beyi, Ertuğrul Gazi oğlu Osman'ın evladını taşırım!' sözü damgasını vurdu. Malhun'un hamileliğiyle beraber kayı obasında yeni bir dönem başlarken Kuruluş Osman 63.bölüm fragmanı geldi mi?

GİRİŞ 14.06.2021 09:29 GÜNCELLEME 14.06.2021 09:30
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kuruluş Osman son bölümde, Osman'ın hiç beklemediği bir anda hayaline kavuşması ve akabinde yaşadığı tarifsiz hissiyat ekran başındaki izleyicisinin heyecanını çoğalttı. Kuruluş Osman'da çocuk sahibi olacağı sürprizini açıkladıktan sonra Malhun'un gözyaşlarına hakim olamaması ve Osman'ın da mutluluktan içi içine sığmaması duygusal görüntülere sahne oldu. Babalık coşkusunu iliklerine kadar hisseden Osman'ın aldığı bu haberle birlikte bambaşka bir sayfa açılırken Kuruluş Osman 63.bölüm fragmanı geldi mi?

Camdaki Kız 10.bölüm fragmanı verildi mi? Sürpriz gelişme! Gizemli kişi dengeleri değiştirecekCamdaki Kız 10.bölüm fragmanı verildi mi? Sürpriz gelişme! Gizemli kişi dengeleri değiştirecek

Kuruluş Osman 63.Bölüm Fragmanı Yayınlandı!

Genel yönetmenlik koltuğunda Metin Günay'ın oturduğu, senaryosunu Mehmet Bozdağ, Ozan Bodur, Atilla Engin ve Aslı Zeynep Peker Bozdağ'ın kaleme aldığı hem zengin oyuncu kadrosu hem de etkileyici senaryosu ve başarılı prodüksiyonu ile heyecan rüzgarı estirerek her hafta birincilik tahtını hiçbir rakibine kaptırmayan Kuruluş Osman 63.bölüm fragmanı yayınlandı.

Bir Zamanlar Çukurova 101.bölüm fragmanı Sevda'nın ömrü tükenecek mi? Ümit, katili mi oluyor?Bir Zamanlar Çukurova 101.bölüm fragmanı Sevda'nın ömrü tükenecek mi? Ümit, katili mi oluyor?

Kuruluş Osman 63.Bölüm Ne Zaman Başlayacak?

Diriliş Ertuğrul dizisiyle Türkiye'de ve dünyanın çeşitli ülkelerinde ismini duyuran Mehmet Bozdağ'ın yapımcılığını üstlendiği, yönetmenliğinde ise Ahmet Yılmaz ve Fethi Bayram'ın yer aldığı Bozdağ Film imzasıyla gerek kaliteli gerekse iddialı sahneler çıkaran Kuruluş Osman 63.bölümüyle 16 Haziran Çarşamba tarihinde saat 20:00'da akıllardan silinmeyecek gelişmeleriyle sıkı takipçilerini ağırlayacak.

Masumlar Apartmanı'nda seyircinin canını sıkacak gelişme! Ani gidişi sevenlerini memnun etmediMasumlar Apartmanı'nda seyircinin canını sıkacak gelişme! Ani gidişi sevenlerini memnun etmedi

Kuruluş Osman Son Bölümde Neler Yaşandı?

Osman Bey, kurduğu oyunla eline geçirdiği ve Söğüt’e getirdiği Togay’ın cezasını keserek Bamsı Bey’in intikamını alır. Togay’ın elinden kaçırılıp infaz edilmesi ise Moğol Valisi Yargıcı’nın tepkisini çeker. Vali Yargıcı, gönderdiği elçi vasıtasıyla Kayı Obası’nın üç yıllık vergisini üç gün içinde ödemesini talep ederek Osman Bey’i zor durumda bırakır.

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da vedaların sonu gelmiyor! Sarsıcı ayrılığı hafızalara kazındıEşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'da vedaların sonu gelmiyor! Sarsıcı ayrılığı hafızalara kazındı

İnegöl Kalesi’ne giderek Nikola ile görüşen Moğol elçisi, Osman Bey’e karşı savaşında kendisini destekleme sözü verir. Nikola, Moğollardan gelecek altınlarla dev bir ordu kurmayı planlarken; Osman Bey bu ittifakı bozmak için harekete geçer. Malhun Hatun’un verdiği müjde ise Osman Bey’i sevince boğar.

Malhun Hatun’un Osman Bey’e müjdesi ne? Osman Bey’in Togay’ın cezasını kesmesi uç bölgesindeki dengeleri nasıl değiştirecek? Osman Bey, Moğolların vergi talebine ne yanıt verecek? Moğol valisinin destek sözü verdiği Nikola, nasıl bir strateji benimseyecek? Osman Bey, Moğol-Bizans ittifakını bozabilecek mi? Bala Hatun, Malhun Hatun’un müjdesini nasıl karşılayacak? Kayı Obası, Moğol tehdidine karşı nasıl önlem alacak?

YORUMLAR 1
  • bala hatun 2 yıl önce Şikayet Et
    kuruluş osman en sevdiğim dizi ama bazı yerler çok saçma,ulan bala hatunla osman evleneli 40 veya daha fazla bölüm olmuştur bir çocuğu olmadı,osmanla malhun hatun evlendi 2 bölüm sonra çocuk müjdesi geldi nasıl oluyor bu nasıl senaryo
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Belediye binasına asılan borç sonrası Şeyma Döğücü sessizliğini bozdu
Eray Güçlüer 'İsrail İran'a saldıracak' diyerek hedef alınacak yeri açıkladı