Ünlü oyuncu Emma Watson'dan alkış alan paylaşım! Dünyada gündem oldu

Ünlü İngiliz oyuncu ve model Emma Watson, Instagram hesabı üzerinden Filistin'e destek paylaşımı yaptı. Watson'un paylaşımı büyük beğeni toplarken, İsrail ise rahatsız oldu.

Ünlü oyuncu Emma Watson'dan alkış alan paylaşım! Dünyada gündem oldu
Ünlü oyuncu Emma Watson'dan alkış alan paylaşım! Dünyada gündem oldu
GİRİŞ 04.01.2022 08:26 GÜNCELLEME 04.01.2022 09:20
Bu Habere 49 Yorum Yapılmış

Harry Potter filminin ünlü oyuncusu Emma Watson, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla dünyada bir anda gündem oldu. Emma Watson'un Filistin paylaşımı İsrail'i rahatsız etti.


"Dayanışma; çektiğimiz zorluklar aynı olduğu, acımız aynı olduğu ya da geleceğimiz aynı olduğu için değildir. Dayanışma; bağlılık ve çalışma gerektirir. Dayanışma; aynı duygulara sahip olmadığımızı, aynı hayatlar yaşamadığımızı ya da aynı bedenlerde olmadığımızı bilsek bile aynı ortak paydada olmaktır.
YÜZ BİNLERCE BEĞENİ ALDI, İSRAİL'İ RAHATSIZ ETTİ

Ünlü oyuncunun yüz binlerce beğeni alan Filistin'e destek paylaşımı, İsrail Birleşmiş Milletler (BM) Daimi Temsilcisi Danny Danon'ı rahatsız etti. Danon, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla Watson'ı Yahudi karşıtı ilan etti.

Watson'ın gönderisi Filistin yanlısı Instagram kullanıcılarından büyük beğeni topladı ve çok sayıda takipçi #FreePalestine, #PalestineWillBeFree hashtagleri ile Filistin bayrağının emojisini kullanarak ünlü oyuncuya teşekkürlerini ifade etti.

"KURGU HARRY POTTER'DA İŞE YARAYABİLİR AMA GERÇEKTE İŞE YARAMIYOR"

İsrail'in BM elçisi Gilad Erdan ise Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Kurgu Harry Potter'da işe yarayabilir ama gerçekte işe yaramıyor." diyerek Watson'ın paylaşımını eleştirirken, selefi Danny Danon da sinema oyuncusunu "antisemitik" olmakla suçladı.

Öte yandan, Indivisible Guide adlı ilerici savunuculuk grubunun direktörlerinden Leah Greenberg, Danon'un bu suçlamasına katılmadığını, antisemitizmin tamamen alaycı ve kötü niyetli bir silah haline getirildiğini belirtti.

Emma WatsonOxford Üniversitesinde aldığı eğitimin yanı sıra ABD'deki Brown Üniversitesinde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümünden mezun olan Emma Watson ayrıca Birleşmiş Milletler Kadın Birimi'nin iyi niyet elçisi olarak gönüllü faaliyetlerde bulunuyor.


Emma Watson'ın Instagram'da 64 milyon takipçisi bulunuyor.

Emma WatsonEmma WatsonEmma WatsonEmma WatsonEmma WatsonEmma Watson

 

YORUMLAR 49
  • basiret 2 yıl önce Şikayet Et
    dünyayada yahudi kadar ırkçı bir millet göremessiniz yaptığı zalimlikler ortada iken yahudi karşıtısınız deyip ağlayanıda göremessiniz yahudi ve siyonistler sadece müslümanların değil bütün insanlığın düşmanıdırlar.dünya devletleri yahudi ve siyonistleri engellemedikçe gerçek manada özgür olamıyacaklardır.????_
    Cevapla
  • Emma for president 2 yıl önce Şikayet Et
    Işte yeniden şahit oluyoruz, Müslüman hedef alınınca ifade özgürlüğü, yahudi alınırsa antisemitik oluyor. Bu yapıların ne kadar çürük ve iki yüzlü olduklarının belgesi, aynı peşinden sürünenler gibi.
    Cevapla
  • Kargu 2 yıl önce Şikayet Et
    Ronaldo ya yapılan haksızlıklar Watson a da yapılırsa şaşırmayın. Ronaldo nun arkası sağlam sayılır. Watson'a sahip çıkılmaz ise şimdi serbest bıraktıkları M.Gibson gibi süründürüler, her türlü zulmü yaparlar. Oysa ki bu zalim beniisrail insanlık tarihinin en korkunç zulümlerine maruz kalmışlardı. Şimdi kendilerine Firavunun yaptıklarını rehber ediniyorlar. Arakandan-Filistine, Meksikadan-Afrikaya, Suriyeden-Libyaya kadar. Ardından bütün dünyaya mağduru oynuyorlar. Her türden *emin çapa*yı destekliyorlar Türkiyeyi yıkmak için...
    Cevapla
  • Anatolia 2 yıl önce Şikayet Et
    Emma kadar olamıyor bizim ülkede ki kendini aydınlatamayan sözde aydınlar....
    Cevapla
  • Taner gün 2 yıl önce Şikayet Et
    senin devletin kurdu o israili
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika: Simit fiyat tarifesinde yeni karar!
İstanbul, Ankara ve İzmir'de ücretsiz toplu ulaşım kararı!