Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi Başkent Kulisi’nde

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in hazırlayıp sunduğu, siyaset dünyasındaki önemli gelişmelerin yer aldığı Başkent Kulisi programının bu haftaki konuğu Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi olacak.

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi Başkent Kulisi’nde
Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi Başkent Kulisi’nde
GİRİŞ 14.10.2022 16:46 GÜNCELLEME 14.10.2022 16:46
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen Başkent Kulisi, siyaset gündeminde yaşananları masaya yatırıyor. Başkent Kulisi bu hafta Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’yi ağırlayacak. Kirişçi, tarım ülkesi Türkiye’de sektördeki son gelişmeleri, çiftçinin sorunlarını ve gıda piyasasındaki fiyat artışlarını Başkent Kulisi’nde değerlendirecek. Programda ayrıca ‘Türkiye’de tarımda genel durumumuz nasıl? Üretim ve ihracat alanında dünyada ne durumdayız? Hayvancılık sektöründeki son gelişimeler, besicilerin şikayet ve talepleri neler? Temel gıda, et ve süt ürünlerinde fiyat artışları için ne gibi tedbirler alınıyor? Ukrayna tahıl koridoru ne durumda? Rusya’dan tahıl ve gübre alımı söz konusu mu? Tarımda ve ormanda dijitalleşme çalışmaları ne aşamada?’ sorularına yanıt aranacak?

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülkede olup bitenin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR 1
  • Oğuz 1 yıl önce Şikayet Et
    Recep KONUK tan başkası yakışmaz tarım bakanlığına.Adam efsane.Adam vatan sevdalısı.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kassam Tugayları, İsrail'i kendi silahıyla vurdu! Çok sayıda İsrail askeri öldürüldü
Selçuk Bayraktar'dan KIZILELMA paylaşımı: Karalamalar ne kadar alçakça olursa olsun...