Gıdada fiyat artışı sürecek mi? Bakan Vahit Kirişçi Başkent Kulisi'nde değerlendiriyor

Başkent Kulisi gündemin önemli olaylarını ele almaya devam ediyor. Mehmet Acet’in sunduğu, siyaset dünyasındaki önemli gelişmelerin yer aldığı Başkent Kulisi programının bu haftaki konuğu Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi olacak.

Gıdada fiyat artışı sürecek mi? Bakan Vahit Kirişçi Başkent Kulisi'nde değerlendiriyor
Gıdada fiyat artışı sürecek mi? Bakan Vahit Kirişçi Başkent Kulisi'nde değerlendiriyor
GİRİŞ 15.10.2022 11:11 GÜNCELLEME 15.10.2022 11:11
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kanal 7 Ankara Temsilcisi Mehmet Acet’in moderatörlüğünde ekrana gelen Başkent Kulisi, siyaset gündeminde yaşananları masaya yatırıyor. Başkent Kulisi bu hafta Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi’yi ağırlayacak. Kirişçi, tarım ülkesi Türkiye’de sektördeki son gelişmeleri, çiftçinin sorunlarını ve gıda piyasasındaki fiyat artışlarını Başkent Kulisi’nde değerlendirecek. Programda ayrıca ‘Türkiye’de tarımda genel durumumuz nasıl? Üretim ve ihracat alanında dünyada ne durumdayız? Hayvancılık sektöründeki son gelişimeler, besicilerin şikayet ve talepleri neler? Temel gıda, et ve süt ürünlerinde fiyat artışları için ne gibi tedbirler alınıyor? Ukrayna tahıl koridoru ne durumda? Rusya’dan tahıl ve gübre alımı söz konusu mu? Tarımda ve ormanda dijitalleşme çalışmaları ne aşamada?’ sorularına yanıt aranacak?

Siyasi gelişmelerin, toplumsal olayların ve ülkede olup bitenin masaya yatırıldığı Başkent Kulisi her Pazar 11:30’da Kanal 7 ekranlarında…

Muhammet Arif Güreli Haber7.com - Editör
Haber 7 - Muhammet Arif Güreli

Editör Hakkında

1999 yılında İstanbul'un Ümraniye ilçesinde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2022 yılında Üsküdar Üniversitesi Medya ve İletişim Bölümünden dereceyle mezun oldu. İnternet Haberciliğine ilk olarak üniversite sıralarındayken kurduğu internet haber sitesiyle başladı. Kurduğu sitede, 1 yıl kadar sağlık, spor ve kültür kategorilerinde röportaj, özel haber ve analiz yazıları yazdı. Staj eğitimini ise Haber7.com'da tamamladı. Mezun olduğu 2022 yılından bugüne dek Haber7.com ailesinde başlıca gündem, siyaset, dünya, ekonomi kategorileri olmak üzere birçok özel haber, grafik ve video hazırladı. Hala Haber7.com ailesinde Gündem Editörü olarak çalışmalarına devam etmektedir.
YORUMLAR 2
  • Hasan 1 yıl önce Şikayet Et
    Motorin arttıkca her şeyin fiyatı artacaktır.. Devletin yapamadığı tarlada 5 TL markette 20 TL bu neden kaynaklanıyor. 5 TL nin içinde emek ve ilaçtan motorine kadar pek çok maliyet varken 15 TL de sadece nakliye var..Hep tüccar kazanıyor.Üretici perişan yarın üretemez hale gelecek..Kaygı duyulması gereken bu.
    Cevapla
  • cevdet 1 yıl önce Şikayet Et
    size zahmet; 1- hal yasası ne oldu tarlada 1 tl pazarda 10 tl ye satılmasına seyirci kalmaya devam edecek mi 2-et ve süt üretimi ve yem fiyatları neden bir türlü sabit ve alınabilir ucuzlukta değil 3-gübre fiyatlarının düşmesi için fabrika yatırımı düşünülmüyor mu 4-planlı tarıma neden geçilmiyor 5-tarım bakanlığı neden saha da değil makamlarda 6-tarrım arazilerinin birleştirilmesi ve devlet tarafından çiftliklerin kurulması bir çözüm olmaz mı
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Milas’ta iki minibüs çarpıştı: 4’ü ağır 14 yaralı!