Kütahya’da keyifli bir gezi

Anadolu’nun buram buram samimiyet kokan köşeleri Harun Şen’in hazırlayıp sunduğu “En İyisi Gezmek” ile izleyici karşısına çıkıyor. En İyisi Gezmek bu hafta sıcak kaplıcalarıyla ve çinileriyle meşhur Kütahya’ya konuk olacak.

Kütahya’da keyifli bir gezi
Kütahya’da keyifli bir gezi
GİRİŞ 10.11.2022 09:30 GÜNCELLEME 10.11.2022 09:30

Ülke TV ekranlarının sempatik ismi Harun Şen’in sunumuyla ekrana gelen En İyisi Gezmek, Anadolu’nun gizli kalmış köşelerini gezerek izleyicilerinin memleket hasretini dindiriyor. Komedinin, aklın ve yeteneğin birleştiği En İyisi Gezmek bu hafta Kütahya Simav’dan izleyici karşısına çıkacak. Harun Şen ilk olarak meşhur Simav güvecini tatmak için fırın başına geçti. Dana etiyle yapılan güvecin görüntüsü Harun Şen’i kendisine hayran bıraktı. Harun Şen ve ekibi daha sonra Kütahyalı bir terzinin dükkanına gitti. İğne deliğinden ip geçirme yarışması düzenleyen terzi, yarışmayı kaybedince bahaneleriyle Harun Şen’i gülmekten kırdı geçirdi. En İyisi Gezmek ekibi Kütahya esnafını ziyaret etti. Şen, esnafla çay eşliğinde keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Harun Şen şifalı sıcak sularıyla meşhur olan Kütahya’da son olarak sıcak su kaynağında oyun havası oynadı. Yöre halkı da Harun Şen’in oyunlarına alkışları ve türküleriyle eşlik etti.

‘Gez göz arpacık’ diyerek hedefi 12’den vuran Harun Şen’in doyumsuz sohbeti Ülke TV ekranlarında…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Husilerden tüm dünyaya Gazze duyurusu! 'Yeni bir adım' deyip resmen ilan ettiler
Bayraktar TB3 bir rekoru daha kırdı!