Rize mutfağının meşhur lezzetleri Dünyanın Tadı’nda

Yasin Esirgenç’in sunduğu Dünyanın Tadı, Türkiye ve dünyanın önemli lezzet duraklarından evlere konuk oluyor. Dünyanın Tadı ekibi bu hafta yeşilin ve mavinin memleketi Rize’den eşsiz lezzetlerle ekrandaki yerini alacak.

Rize mutfağının meşhur lezzetleri Dünyanın Tadı’nda
Rize mutfağının meşhur lezzetleri Dünyanın Tadı’nda
GİRİŞ 10.11.2022 15:18 GÜNCELLEME 10.11.2022 15:18

Yasin Esirgenç’in sunumuyla ekrana gelen Dünyanın Tadı, seçkin mutfaklardan öğrendikleri muhteşem tarifleri ekrana taşımaya devam ediyor. Yeni tarifler denemek isteyenlerin ilham aldığı Dünyanın Tadı bu hafta birbirinden lezzetli yemekleriyle Rize’den izleyici karşısına çıkacak. Dünyanın Tadı ekibi Rize’de güne simit fırınından başladı. Fırından taze çıkan lezzetli simitler Dünyanın Tadı ekibinin ağızlarını sulandırdı. Dünyanın Tadı ekibi daha sonra bir köy evine konuk oldu. Hazırlanan yöresel lezzetlere ekmek banan Yasin Esirgenç devamında bıldırcın yakalamak için çok meşakkatli bir hazırlığa dâhil oldu.  

Rize’nin bal kabağının meşhur olduğunu belirten Yasin Esirgenç mükemmel tarifler vermeyi ihmal etmedi. Karalahana çorbasından sebzeli hamsiye kadar birçok yöresel tarifi aktaran Dünyanın Tadı ekibi eşsiz güzellikte olan Rize manzaralarını da ekranlara taşıdı. 

Türk ve dünya mutfaklarından farklı lezzetler Yasin Esirgenç’in sunumuyla her Cumartesi saat 15:10’da ‘’Dünyanın Tadı’’ programı ile Kanal 7’de…

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Öğretmen atamaları ne zaman yapılacak?
3,5 trilyon dolar değerinde! Türkiye'nin cari açığını kapatacak öneri