Bahar Kapıda bu hafta Diyarbakır'da! Diyarbakır kültürel zenginlikleriyle Bahar Kapıda...

Her hafta sonu Kanal 7'de izleyiciyi ekranları başına kilitleyen Bahar Kapıda ve ekibi bu hafta Diyarbakır'da ağırlandı. Sevilen sunucu Bahar Gelir, kültürel mirasa sahip olan eşsiz şehir Diyarbakır'dan sunduğu sürprizler sunuyor.

GİRİŞ 31.12.2022 16:35 GÜNCELLEME 31.12.2022 16:35

Kanal 7 ekranlarında her bölümüyle ilgiyle takip edilen Bahar Kapıda programı bu cumartesi günü Diyarbakır'da soluklanıyor. Bahar Gelir'in başarılı sunuculuğuyla izleyici karşısına çıkan Bahar Kapıda'da sürprizlerin ardı arkası kesilmiyor. Program, kültürel anlamda eşsiz zenginliğe sahip olan Diyarbakır'ın meşhur Dicle nehrinde tekne gezintisiyle başlıyor.

Programın devamında Bahar Gelir, kadim şehir Diyarbakır'da bulunan 10 gözlü köprüyü ziyaret ediyor. Orada bulunan Ali Kemal beyle sohbet eden Gelir, Diyarbakır'a özgü oyunlarla ekranlara neşe katmaya devam ediyor.

Bahar Gelir bu cumartesi Diyarbakır'da

DENGBEJ KÜLTÜRÜNÜ DENEDİ

Ayrıca Gelir, Diyarbakır'ı ziyaret etmişken orada yaygın olan Dengbej kültürünü de es geçmiyor. Sunuculuğunun yanı sıra ses sanatçısı da olan Gelir, Dengbej ile evden eve gidip Kürtçe şarkılar söyledi.

Programın sonlarına doğru Diyarbakır surlarındaki halaya dahil olmak üzere yol alan Gelir, Hiko babayla karşılaşıyor. Kısa bir sohbetin ardından sıra gecesine katılarak çiğköfte keyfi yaptı.

Anadolu’nun her köşesinden meraklı ve keyifli sohbetler ‘Bahar Kapıda’ programıyla hafta sonu 21:15’te Kanal 7 ekranlarında…

Busenur Çalık Haber7.com - Yasemin.com
Haber 7 - Busenur Çalık
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
32 milyon çalışanın sorunu masaya geliyor! 5 yıl sonra bir ilk
İsveç'te Jade Sandberg isimli bir kadın polis eşliğinde Kur'an-ı Kerim yaktı