TV8'den olay hamle! Canım Annem dizisiyle ilgili kimsenin beklemediği karar aldı

Bir süredir sezon finali yapacağı söylenen TV8'in günlük dizisi Canım Annem'in yayın hayatına nokta koyulacağının bilgisine ulaşıldı.

TV8'den olay hamle! Canım Annem dizisiyle ilgili kimsenin beklemediği karar aldı
TV8'den olay hamle! Canım Annem dizisiyle ilgili kimsenin beklemediği karar aldı
GİRİŞ 09.07.2023 09:37 GÜNCELLEME 09.07.2023 09:37

Yönetmenlik koltuğunda Emrah Şendur ile Ece Tahtalıoğlu Perez ikilisinin oturduğu Canım Annem dizisinden takipçilerine hüsran yaşatacak haber geldi. 14 Şubat'tan beri TV8 ekranında varlık gösteren Stellar Yapım ve Saran Studios imzalı TV8 dizisi hakkında final kararı alındı.

Cem Karaca'nın filmi için nefesler tutuldu! İsmail Hacıoğlu yeni rolüyle ezber bozacakCem Karaca'nın filmi için nefesler tutuldu! İsmail Hacıoğlu yeni rolüyle ezber bozacak

Birsen Altuntaş'ın haberine göre, Julia Berköz ve İnci Gülen Oarr'ın yapımcılığını üstlendiği Canım Annem dizisinin ekran macerası sona eriyor. Başrollerinde Erol Gedik, Selin Sezgin ve Gece Işık Demirel'in yer aldığı Canım Annem dizisinin ekranlara veda edeceği tarih netlik kazandı.

Güldür Güldür Show'da tüm ezberleri bozan veda! Ayrıldığını seyirciye böyle duyurduGüldür Güldür Show'da tüm ezberleri bozan veda! Ayrıldığını seyirciye böyle duyurdu

TV8 ekranında günlük olarak yayımlanan ve şimdiye kadar 325 bölümdür seyircisiyle buluşan dram türündeki dizi Canım Annem, 350.bölümde yayın serüvenini bitirmeye hazırlanıyor.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir
İsrailliler esir takası anlaşması ve Netanyahu'nun istifası için yine sokaklara indi