Cem Karaca'nın filmi için geri sayım başladı! İsmail Hacıoğlu yeni imajıyla şaşırtacak

Son olarak Fox TV’nin Taçsız Prenses dizisinde kameralar karşısına geçen İsmail Hacıoğlu, verdiği aranın ardından usta sanatçı Cem Karaca’nın hayatını oynamaya hazırlanıyor.

Cem Karaca'nın filmi için geri sayım başladı! İsmail Hacıoğlu yeni imajıyla şaşırtacak
Cem Karaca'nın filmi için geri sayım başladı! İsmail Hacıoğlu yeni imajıyla şaşırtacak
GİRİŞ 05.07.2023 14:46 GÜNCELLEME 05.07.2023 14:47
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Cem Karaca’nın yaşantısının gözler önüne serileceği film için hummalı bir hazırlık süreci içerisine girildi. Belli bir zaman süren arayışın ardından 8 Şubat 2004'te aramızdan ayrılan Cem Karaca’nın hayatını oynaması için İsmail Hacıoğlu seçildi.

TV8'den beklenmedik hamle! Canım Annem dizisiyle ilgili alınan karar herkesi şaşırttıTV8'den beklenmedik hamle! Canım Annem dizisiyle ilgili alınan karar herkesi şaşırttı

Oyunculuk kariyerinde gibi Mahkum, Zümrüdüanka, Çocuk, Mehmetçik Kut’ül Amare, Beyaz Gelincik, Bir İstanbul Masalı ve Koçum Benim yapımlarda boy gösteren İsmail Hacıoğlu, yeni sinema filmi projesi için çalışmalara başladı.

Güldür Güldür Show'da tüm ezberleri bozan veda! Ayrıldığını seyirciye böyle duyurduGüldür Güldür Show'da tüm ezberleri bozan veda! Ayrıldığını seyirciye böyle duyurdu

En son Fox TV’nin Taçsız Prenses projesinde üstlendiği ‘Evgin Akduman’ karakteriyle adından söz ettiren İsmail Hacıoğlu şimdilerde müzik eğitimi alıyor.

Hacıoğlu, bu kapsamda Cem Karaca‘nın yol arkadaşı olan Moğollar grubuyla da birkaç kez buluştu. Cem Karaca filminin yönetmenlik koltuğunda Yüksel Aksu oturacak ve yapımcılığını ise Fikri Harika Podüksiyon ve Aytaç Medya'nın üstlenecek.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 4
  • dedeoğlu 10 ay önce Şikayet Et
    Valla bu karaktere İsmail Cuk diye oturmuş. Çok yakışacak ve kimse gerçeğinden ayırt edemeyecek
    Cevapla
  • ALP ARSLAN 10 ay önce Şikayet Et
    murat kekilli varken...ne alaka isamil....
    Cevapla
  • ....... 9 ay önce Şikayet Et
    Kekilli film sanatçısı değil ama diğeri her rolün üstesinden hakkıyla gelebilen bir isim
    Cevapla
  • özcan 10 ay önce Şikayet Et
    osmanlı tokadı, fatih ikinci.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Venezuela ordusu hava sahasına giren iki uçağı düşürdü
Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan ‘değişim’ açıklaması!