Benim Güzel Ailem yeni bölüm fragmanında heyecanlandıran gelişme! Çok konuşulacak sahne

Yayın hayatına hız kesmeden devam eden ve her bölümü ayrı heyecana sahne olan Benim Güzel Ailem dizisinin yeni bölüm fragmanında birbirinden şaşırtıcı gelişmeler yaşanacak.

GİRİŞ 27.07.2023 15:54 GÜNCELLEME 27.07.2023 15:54

Çarşamba akşamlarına damgasını vuran Benim Güzel Ailem dizisinin yeni bölüm fragmanı ekran başındakilerin beğenisine sunuldu. Ekran macerasına atıldığı ilk günden beri büyük bir ilgiyle seyredilen Benim Güzel Ailem dizisinde sürprizler dur durak bilmeyecek.

Arka Sokaklar’da transfer yağmuru yağıyor! 18.sezonda oyuncu kadrosuna gelen gelene...Arka Sokaklar’da transfer yağmuru yağıyor! 18.sezonda oyuncu kadrosuna gelen gelene...

Deniz ile Kaan’ın arasındaki buzlar nihayet erimeye başlar. Ferdi’ye ise yıllardır beklediği oyunculuk teklifi gelir ve heyecandan içi içine sığmaz. Damla cephesinde ise işler yine iyi gitmez. Evin küçük kızı işi bıraktığını ve okuluna devam edeceğini söyler. Aile fertlerinden kimi bu duruma şaşırırken kimi ise saygıyla karşılar. Nedim kendi evlerini kapatır ve eşyalarını aile evine taşır.

Kirli Sepeti'ne Emanet'ten şaşırtan transfer! Halil İbrahim Ceyhan'ın sürpriz partneri...Kirli Sepeti'ne Emanet'ten şaşırtan transfer! Halil İbrahim Ceyhan'ın sürpriz partneri...

Baykut Badem’in yazdığı, Sadullah Celen’in yönettiği, Öner Arslanel ile Rodi Kayım’ın yapımcısı olduğu Benim Güzel Ailem 6.bölümüyle 26 Temmuz Çarşamba tarihinde saat 20:00’da TRT1’de izleyici kitlesini ağırlayacak.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Yargıtay üyesinden kızına saldıran köpekleri vuran babaya destek!
Esenyurt tekel bayi cinayetinde pişkin savunma! Yunus Emre’yi kardeşim gibi severdim