Kurtlar Vadisi'nin senaristinden reytingleri sallayacak proje! Hudutsuz Sevda'yla...

Bir dönem Kurtlar Vadisi ve diğer serileri olan Terör, Pusu, Irak, Gladio ve Filistin'in senaristliğini üstlenen Bahadır Özdener, Hudutsuz Sevda'yla ortalığı kasıp kavuracak.

Kurtlar Vadisi'nin senaristinden reytingleri sallayacak proje! Hudutsuz Sevda'yla...
Kurtlar Vadisi'nin senaristinden reytingleri sallayacak proje! Hudutsuz Sevda'yla...
GİRİŞ 06.08.2023 11:08 GÜNCELLEME 06.08.2023 11:08
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Son olarak Star TV'nin BVB Yapım imzalı Benim Hayatım dizisinin yapımcılığını üstlenen Bahadır Özdener, bir projesini daha izleyenlerin beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Uzun bir dönem boyunca Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın senaryosunu kaleme alan Bahadır Özdener, şimdi de Hudutsuz Sevda'yla seyirciyi ekrana kilitleyecek.

Benim Güzel Ailem yeni bölüm fragmanında heyecan verici gelişme! Çok konuşulacak sahneBenim Güzel Ailem yeni bölüm fragmanında heyecan verici gelişme! Çok konuşulacak sahne

Güçlü bir intikam hikayesini gözler önüne serecek olan Hudutsuz Sevda’nın çekimleri 15 Ağustos’ta başlayacak. Bahadır Özdener‘in Fatih Aksoy ile beraber ortak yapımcısı olacağı “Hudutsuz Sevda” projesinde başrollerini Deniz Can Aktaş ve Miray Daner paylaşacak.

Karadeniz bölgesinde başlayıp İstanbul’a taşınacak olan dizinin yayın tarihi henüz netlik kazanmadı. Deniz Can Aktaş, Miray Daner, Esra Dermancıoğlu, Mesut Akusta ve Biran Damla Yılmaz‘ın ardından “Hudutsuz Sevda”nın oyuncu kadrosuna Burak Sevinç de katıldı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 17
  • Ön yargısız 9 ay önce Şikayet Et
    Yeni oyunculara fırsat vermek güzel olmuş ikisi de çıt kırıldım tipler kaldırabilirler inşallah izlemeden bilemeyiz Tabii ki Bence güzel olur
    Cevapla
  • Bnas29 9 ay önce Şikayet Et
    Çok komik, 1 sezon gitmez.
    Cevapla
  • seref yılmaz 9 ay önce Şikayet Et
    bıktık ya çok güzel ceblerini dolduruyorlar
    Cevapla
  • Rebelboy1903 9 ay önce Şikayet Et
    Kurtlar Vadisini yapan adamlar nelerle uğraşıyor yahu.
    Cevapla
  • Misafir 9 ay önce Şikayet Et
    Bütün heyecanı bozdun ama olmadıkiiiiiii
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kırmızı şehir! Bu kez görüntü Türkiye'den
Tam saha direniş: İşgal güçlerine hiçbir noktada rahatlık yok!