CHP'li yönetimin dava açtığı gazeteci Şükrü Abanoz hakkında karar açıklandı

CHP'li Adalar Belediyesi'nde dönen yolsuzlukları belgeli deşifre etmesiyle adından söz ettiren Ada Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Müdürü Şükrü Abanoz, CHP yönetimince hakkında açılan davada hapse mahkûm edildi.

CHP'li yönetimin dava açtığı gazeteci Şükrü Abanoz hakkında karar açıklandı
CHP'li yönetimin dava açtığı gazeteci Şükrü Abanoz hakkında karar açıklandı
GİRİŞ 24.08.2023 17:06 GÜNCELLEME 24.08.2023 17:30
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

CHP'li yöneticilerin 1978 yılında kurulan ve 45 yıldır yayın hayatına kesintisiz olarak devam eden Ada Gazetesi'ne açtığı davada karar açıklandı. 

YOLSUZLUKLAR DEŞİFRE EDİLİNCE SUSTURULDU

MİT Tırları davasında casusluktan yargılanan gazeteci Erdem Gül'ün başkanlığını yaptığı Adalar Belediyesi'nde dönen yolsuzlukları deşifre eden Ada Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Sorumlu Müdürü Şükrü Abanoz, yaptığı belgeli haberler sebebiyle hapis cezasına çarptırıldı. "Kişisel Verileri, Hukuka Aykırı Olarak Ele Geçirmek veya Yaymak" suçuyla 2 yıl 1 ay hapse mahkum edilen Abanoz, 14 Ağustos 2023 tarihinde Maltepe Cezaevi'ne gönderildi.

Abanoz, 02.01.2025 tarihinde koşullu salı verilme şartıyla cezaevinden çıkacak.

Yalçın Taşbaşı Haber7.com - Özel Haber Editörü
Haber 7 - Yalçın Taşbaşı

Editör Hakkında

Yalçın Taşbaşı 1991 yılında İstanbul'da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da, üniversite eğitimini ise Kayseri'de Erciyes Üniversitesi'nde tamamladı. 2014 yılında gazetecilik bölümünden mezun olmasının hemen ardından vatani görevini tamamlayarak iş hayatına giriş yaptı. 2015 yılında yeniakit.com.tr'de internet editörlüğü görevine başladı. Burada 7 yıl süren görevinin ardından 2022 yılında Haber7.com'da özel haber editörü olarak göreve başladı ve çalışmalarına devam ediyor.
YORUMLAR 9
  • RECEP IŞIK 1 yıl önce Şikayet Et
    DEMEKKİ ADAM SUÇLU BULUNMUŞ.Suçlu cezasını çekmesi lazım.CHP şikayet etti diye serbest mi kalacaktı?
    Cevapla
  • ismail. 1 yıl önce Şikayet Et
    Ondan önce devlet sırlarını ifşa edenleri neredeyse kahraman ilan ettiler millet vekili yaparak adaleti istigal ettiler.
    Cevapla
  • Misafir 1 yıl önce Şikayet Et
    yazıklar olsun size
    Cevapla
  • HaymanaLi 1 yıl önce Şikayet Et
    eğer CHP davali olsaydı sonuç aynı olurnuydu bütün chp mv ve avukatlar salonu doldurup hakim ideoloji siyasi karar verdi derlerdi
    Cevapla
  • DEREKÖYLÜ 1 yıl önce Şikayet Et
    Bakalım CHPKKlılar buna ne diyecekler. Bakalım Türk olduğunu söyleyen, ama müslümanlığında şüpheli konuşanlar sözde hain gazetecileri savunanlar buna ne diyecekler.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Filistin'in sesi susturuldu! İsrail'in katlettiği gazeteciden yürek burkan vasiyet...
Murat Ongun hakkında şoke eden iddia! Keşke biz de kaçsaydık! Biz aptal mıyız?