Ateş Kuşları'nın yeni bölümü sürpriz gelişmelerle dolu! Barbaros o gerçekle sarsılıyor

Ateş Kuşları yine yeni bölümüyle heyecan dolu anları ekrana taşıyacak. Peki Gülayşe geçmişe mi takılacak yoksa yeni bir gelecek mi yazacak? Konuyla ilgili tüm detaylar haberimizde...

Ateş Kuşları'nın yeni bölümü sürpriz gelişmelerle dolu! Barbaros o gerçekle sarsılıyor
Ateş Kuşları'nın yeni bölümü sürpriz gelişmelerle dolu! Barbaros o gerçekle sarsılıyor
GİRİŞ 28.09.2023 10:19 GÜNCELLEME 28.09.2023 12:04

ATV ekranlarının sevilen dizisi ‘Ateş Kuşları’, 24. Bölümüyle 29 Eylül Cuma akşamı saat 20.00’de atv’de ekrana gelecek. Ateş Kuşları’nda Gülayşe, yas döneminde de olsa babasının emanetine sahip çıkıp ipleri eline alırken, Barbaros ise Nizam’ın ölümünün peşine düşer.

GÜLAYŞE İPLERİ ELİNE ALIYOR!

Gülayşe doyamadığı babasının ölümüyle yıkılır ancak ayağa kalkmak zorundadır. Artık ipleri eline alacaktır.

Eyüboğlu’nun en büyük hissedarı olarak babasının emanetini Kara ve Naz’dan kurtarmaya kararlıdır. Peki diploması dahi yokken bunu nasıl başaracaktır?
Gülayşe’nin şimdi tüm hayallerini gerçekleştirebilecek kadar gücü vardır. Bu güçle kimsesiz çocuklara yurt yapabilmek için, mola yerindeki evi,  Ateş Kuşları’nı ezip geçecek midir? 

Tüm şartlar tersine dönmüşken, Gülayşe geçmişe mi takılacak yoksa yeni bir gelecek mi yazacak?

BARBAROS’UN YENİ YÜZLEŞMESİ

Çatal, Barbaros’a Nazmiye’nin yeğeni olduğunu söyler. Bütün ailesinin suçlu olduğunu öğrenen Barbaros’un artık canına tak eder.

BARBAROS, GÜLAYŞE’NİN KORUMASI OLACAK MI?

Hacı Hafız ve Hacer, Barbaros’a Gülayşe’nin koruması olmasını teklif ettiğinde bir yandan Gülayşe’ye kendini unutturmak diğer yandan onu her gün görmek isteyen Barbaros bu teklife ne diyecek?

Barbaros, Nizam’ın ölümünde Feza’nın parmağı olduğunu düşünür. Barbaros neyden şüphelendi? Yoksa Feza geride bir kanıt mı bıraktı.

GÜLAYŞE, BARBAROS’UN SİLAHI SATMASINA NE DİYECEK?

Barbaros yas tuttuğu şu zamanda, neden Nizam’dan ona yadigar kalan silahı satıyor? Gülayşe buna ne diyecek? Ya bu sefer yapılanların geri dönüşü olmazsa?

Rabia Şekerci Güler Haber7.com - SEO Haber Editörü
Haber 7 - Rabia Şekerci Güler

Editör Hakkında

1995'te Konya'da dünyaya geldi. Elazığ Anadolu İmam Hatip Lisesini tamamladıktan sonra Fırat Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema Bölümünden derece ile mezun oldu. Ardından Fırat Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü İletişim Bilimleri Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. Üniversiteye devam ettiği yıllarda edebiyat dergilerinde deneme ve metin yazarlığı yaptı. Yine aynı dönemde, yerel televizyon kanalında program sunuculuğu yaparak mesleki kariyerine ilk adımını attı. 2016'da başladığı internet gazeteciliği serüveninde birçok haber portalında editör olarak yer aldı. Günümüzde, haber7.com'da SEO haber editörü olarak görev yapmaktadır. Diğer yandan İnsicam Dergisi'nde yazmaktadır.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik