Hena’yı bekleyen büyük sürpriz

Ekranların heyecan dolu yeni dizisi Mutlu Ol'da bu akşam gerilim gittikçe tırmanıyor. Arkadaşının düğününe gitmek isteyen Hena'yı nasıl bir sürpriz bekliyor? Mutlu Ol'un ikinci bölümüyle bu akşam Kanal 7 ekranlarında yerini alacak.

Hena’yı bekleyen büyük sürpriz
Hena’yı bekleyen büyük sürpriz
GİRİŞ 05.10.2023 15:10 GÜNCELLEME 05.10.2023 17:14
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Kanal 7 ekranlarının yeni dizisi Mutlu Ol’da bu akşam Hena arkadaşının düğününe gitmek ister. Amcası nihayet izin verdiğinde Hena kıyafet sorunuyla karşılaşır. Samin sayesinde bu sorundan kurtulan Hena’yı nasıl bir sürpriz bekliyor?

2. Bölüm

Rumi Hena’ya yemek verir. Yengesi Hena’nın evdeki yemeği yediğini öğrenince çok öfkelenir. Yengesinin zulmü karşısında ses çıkaramayan Hena’nın tek destekçisi babaannesidir. Evde hizmetçi muamelesi gören Hena yengelerini mutlu etmek için elinden geleni yapar. Hena, bir arkadaşının düğününe gitmek ister fakat amcası izin vermez. Babaannesi ve Samin Hena’nın düğüne gidebilmesi için çabalar. Amcası sonunda pes edip düğüne gitmesine izin verir. Samin, Hena’yı düğün için hazırlar. Fakat Hena ve ailesini bekleyen büyük bir sürpriz vardır. Hena bu sürpriz karşısında neler yaşayacak?

Dizinin konusu:

Babası tarafından küçük yaşta terk edilen Hena ve onun zorlu yolculuğunda kurtarıcısı olan Hamza’nın aşkı Mutlu Ol ile ekrandaki yerini alacak. Üvey annesi tarafından istenmediği için ailesinden uzaklaşmak zorunda kalan Hena, amcasıyla yaşamaya başlar.  Fakat yengesi Hena’ya eziyet eder ve onu evde istemez. Bunca eziyete rağmen gidecek yeri olmadığı için sesini çıkaramayan Hena, büyük bir bunalıma girer. Raees Hala'yı akli dengesi yerinde olmayan çalışanı Naveed ile evlendirmeyi planlar. Hena’nın hayatındaki her şey kötü giderken karşısına Hamza çıkar. Hayata yeniden tutunan Hena tüm bu sıkıntılı ve zor günlerin ardından kendisi için güzel günleri umut etmektedir.

Hamza ile Hena’nın fedakarlıklarla dolu derinlikli aşk hikayesi ‘Mutlu Ol’  hafta içi her gün, saat 21.20’de Kanal 7’de… 

Künye 

Tür: Dram 

Senarist: Qasim Ali-Saira Raza 

Yönetmen: Kasım Ali 

Oyuncular: Hania Aamir, Farhan Saeed, Samina Ahmad, Saba Hameed, Waseem Abbas, Tara Mahmood ,Amir Qureshi, Alyy Khan, Zoya Nasir,Hira Khan, Hira Umer, Omer Shahzad, Syeda Iman Zaid, Farah Nadeem. 

Menşei Ülke Pakistan 

Orijinal dil Urduca 

Yapımcı: Humayun Saeed, Shehzad Naseeb 

Yapım Şirketi: Six Sigma Plus 

Orijinal sürüm 30 Aralık 2021- 29 Eylül 2022  

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR 1
  • Fenasi 6 ay önce Şikayet Et
    Hena yı bekleyen sürpriz, tahmin ettiğim şey mi yoksa..!!!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan dev LNG anlaşması açıklaması! Karadeniz'de de petrol gelişmesi
Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırmıştı! O gencin ilk ifadesi ortaya çıktı