Sağlıklı olmanın anahtarı 'Sağlık Saati' Kanal 7’de

Kanal 7 ekranlarında sağlıklı yaşam hakkında ipuçları veren, gündelik hayatta kullanılabilecek güncel bilgilerle 'Sağlık Saati' izleyicisiyle buluşuyor.

Sağlıklı olmanın anahtarı 'Sağlık Saati' Kanal 7’de
Sağlıklı olmanın anahtarı 'Sağlık Saati' Kanal 7’de
GİRİŞ 16.10.2023 09:47 GÜNCELLEME 16.10.2023 09:51

Kanal 7 ekranlarında sağlıklı bilgiler Sağlık Saati ile izleyicilere aktarılıyor. İzleyicilere bilinçli hasta olmanın yolları, hastane ve doktor seçerken nelere dikkat edilmesi gerektiği anlatılan Sağlık Saati’nde alanında uzman doktorlar en son teşhis ve tedavi yöntemleri hakkında önemli bilgiler veriyor. Leyla Ataman Soyal’ın sunumu ve Prof. Dr. Hayati Deniz’in katılımlarıyla sağlık hakkında önemli konular ve bilinmesi gerekenler Sağlık Saati programında izleyici karşısına çıkıyor.  

Sağlık Saati’nde uzun yıllardır sağlık programları hazırlayan ve sunan Leyla Ataman Soyal ve kendi alanında pek çok başarıya imza atmış olan Kalp ve Damar Cerrahisi Uzmanı Prof. Dr. Hayati Deniz ile alanında uzman birçok konuk sağlıkla ilgili akıllara takılan sorulara yanıtlar buluyor.  

Sağlık dolu bilgiler Leyla Ataman Soyal'ın sunumu ve Prof. Dr. Hayati Deniz’in katılımlarıyla her Çarşamba 08.15'de Kanal 7 ekranlarında...

Program Adı      :SAĞLIK SAATİ

Yayın Tarihi        :17 Ekim 2023, Çarşamba

Yayın Saati         :08:15   

Melike Kayabaşı Haber7.com - Kurumsal İletişim Sorumlusu
Haber 7 - Melike Kayabaşı
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Fatih Terim'e ağır darbe! Şampiyonluk şansı mucizelere kaldı
İnter'in şampiyonluk kutlamalarında Türk bayrağı!