Halil ve Zeynep kaza geçiriyor!

Rüzgarlı Tepe'de Halil, Bülent'e attığı yumruk sonrası ifade vermeye gider. Zeynep de olaya şahit olduğunu söyleyerek o da ifadeye gider. İfade sonrası dönüş yolunda kaza geçiren Halil ve Zeynep'i kim kurtaracak?

Halil ve Zeynep kaza geçiriyor!
Halil ve Zeynep kaza geçiriyor!
GİRİŞ 16.01.2024 16:06 GÜNCELLEME 16.01.2024 16:06

12.Bölüm

Halil'in istememesine rağmen ifade vermeye giden Zeynep, Bülent'le yaşadığı olayı bir bir anlatır. Halil, Zeynep'in iyiliğine rağmen buna gerek olmadığını ve onunla görülecek hesabının bitmediğini söyler. Öte yandan Halil'in teyzesi, Tülay Aslanlı ve kızı Merve'yi aşağılar ve Zeynep için ağır ithamlarda bulunur. Her fırsatta onları aşağılayarak kışkırtan teyzesi, Gülhan'ın araya girmesiyle amacına ulaşamaz. Bu duruma farklı bir çare üreten Halil'in teyzesi, Tülay Aslanlı'nın sosyete arkadaşlarını, Aslanlı'nın kaldığı müştemilata çağırarak onu iyice rezil etmeyi planlar. Ellerinde erzak torbalarıyla gelen Tülay Aslanlı'nın sosyete arkadaşları, o ve kızları için yardım toplayacaklarını hatta kendi kızının eski elbiselerini Merve'ye verebileceğini söyleyerek onları rencide eder. Yaşadığı hayatı bir türlü hazmedememiş Tülay Aslanlı, tüm yaşananların üzerine bunları da duyunca baygınlık geçirir. Zeynep annesini mi kaybediyor?

Dram dolu bir hayattan bilinmez bir aşk hikayesine uzanan Halil ve Zeynep’in öyküsü "Rüzgarlı Tepe" hafta içi her gün 21:15’te Kanal 7’de…

Furkan Uyar Haber7.com - Editör
Haber 7 - Furkan Uyar

Editör Hakkında

1984 yılında Denizli'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. Eskişehir Anadolu Üniversitesinin Halkla İlişkiler ve İşletme bölümlerinden mezun oldu. 2004 yılında televizyon sektöründe çalışma hayatına başladı. 2012 yılında giriş yaptığı internet haber editörlüğüne Haber7.com'da devam etmektedir.
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
1 Mayıs gösterileri adı altında yasa dışı sol örgütler polise saldırdı
Özgür Özel ve Ekrem İmamoğlu TSK'ya kimyasal iftirası atan Şebnem Korur Fincancı ile!