Usta sanatçı Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkındaki son gelişmeler

Sabah saatlerinde inme geçirdiği bilgisiyle hastaneye kaldırılan Kadir İnanır ameliyattan çıktı. Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkındaki son gelişmeleri Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam açıkladı.

Usta sanatçı Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkındaki son gelişmeler
Usta sanatçı Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkındaki son gelişmeler
GİRİŞ 25.03.2024 08:49 GÜNCELLEME 25.03.2024 09:50
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Usta sanatçı Kadir İnanır, bu sabah Beykoz’daki evinde rahatsızlanarak Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. 74 yaşındaki İnanır’ın hastaneye bilinci kapalı şekilde geldiği ve inme geçirdiği bildirildi. Hastanede çekilen beyin tomografisi ve MR sonrası acilen ameliyata alındı.

Ameliyat sonrası Başhekim Prof. Dr. Necdet Sağlam, Kadir İnanır’ın ameliyatının başarılı geçtiği ve yoğun bakımda durumunun stabil olduğunu açıkladı.

KADİR İNANIR’IN SAĞLIK DURUMU HAKKINDA YEĞENİ KONUŞTU

Usta sanatçı Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkındaki son gelişmeler

Usta sanatçının yeğeni Levent İnanır ise oyuncunun hayati tehlikesinin olmadığını şu sözler ile duyurdu: “Tıp tabiriyle emboli yani pıhtı atması oldu beyinde. Operasyonda doktorlar. Zamanında müdahale ettiler sağ olsunlar. Hayati tehlikesi kesinlikle yok zaten. Belki araz kalabilir dediler ama erken müdahale olduğu için. İyi olacak diye düşünüyoruz. Şoförü aradı beni 'hastaneye geçiyoruz' dedi. Kendi doktorlarını aradım onlar da geldiler sağ olsunlar. Hastane de zaten gerekli müdahaleyi yaptı. Ambulansı arayan onu buraya getiren Jülide hanım. Ameliyat değil, pıhtı var o pıhtıyı alıyorlar.

Yıldız Tilbe, Ebru Gündeş’in yapay zekâ ile hazırlanan gelinlikli fotoğrafını gerçek sandı! Yaptığı paylaşım ile sosyal medyanın diline düştüYıldız Tilbe, Ebru Gündeş’in yapay zekâ ile hazırlanan gelinlikli fotoğrafını gerçek sandı! Yaptığı paylaşım ile sosyal medyanın diline düştü

“SAĞ TARAFINDA FELÇ VARDI VE ŞUURU KAPALIYDI”

Usta sanatçı Kadir İnanır hastaneye kaldırıldı! Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkındaki son gelişmeler

Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam ise, usta sanatçı Kadir İnanır’ın sağlık durumu hakkında basın mensuplarına şunları söyledi: “Sabah saatlerinde sanatçımız Kadir İnanır hastanemize ambulansla geldi. İlk geldiği andan itibaren acil ekibimizi toparladık. İlk değerlendirmede geldiğinde sağ tarafında felç vardı. Şuuru kapalıydı.”

Yapılan müdahaleler ve ameliyat sonrasında yapılan açıklama ise Kadir İnanır’ın sağlık durumunun stabil olduğunu Başhekim Sağlam şu şekilde ifade etti: “Beyin tomografisi çekildiğinde, beyni besleyen ana damarda bir tıkanıklık tespit edildi ve acil girişimsel radyoloji ekibimiz, nöroloji ekibimiz ve beyin cerrahisinden arkadaşlarla birlikte, anestezi doktorlarımızın entübasyon sonrası ilk 2 saat içerisinde çok başarılı bir işlem gerçekleştirdi. Ana damardaki pıhtı alındı. Beynin beslenmesi sağlandı. İşlemden sonra çekilen MR görüntülemesinde işlemin başarılı olduğu teyit edildi ve beyin beslenmesi şu anda iyi. Ancak yoğun bakıma alındı. Entübe olarak yoğun bakımımızda izleniyor. İlk 24, 48 saat içerisinde uyandırma yapılmayacak. Gelişebilecek komplikasyonlar ya da yeni bir kanama olmadığı müddetçe inşallah olmayacak, çünkü işlem başarılı.

Elif Kocalı Haber7.com - SEO İçerik Editörü
Haber 7 - Elif Kocalı

Editör Hakkında

1996 yılında Kocaeli’nde doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul Şile'de tamamladı. 2018’de Düzce Üniversitesi Yönetim Bilişim Sistemleri bölümünden mezun oldu. Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 6
  • Orhan0708 1 ay önce Şikayet Et
    Bizi ilglendirmiyor. Beddua etmeyiz ama hayır dua da etmeyiz. Haber yapmazsanız bizi mutlu edersiniz.
    Cevapla
  • Musa 1 ay önce Şikayet Et
    Bizim için önemsiz bir haber
    Cevapla
  • Kenan alevli 1 ay önce Şikayet Et
    bu arkadaş herhalde dem partinin kaybedeceğini çok düşündüğü için inme inmiştir
    Cevapla
  • #avşarın delisi 1 ay önce Şikayet Et
    türk sinemasının jönü iken seviyorduk, pkk nın jönü olduktan sonra hiç bir türkün çıkıntısının ucunda değil ne halde olduğu..
    Cevapla
  • Avam 1 ay önce Şikayet Et
    PKK sevici. Ateşin ışıkları görünüyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Tekin: Soru hazırlama havuzunun yarısı öğretmenlerimizden seçilsin istedik
Hamas'tan İsrail'i karıştıracak bir açıklama daha! "İsrail, halkına yalan söylüyor"