Kuruluş Osman'ın dev ismi Burak Özçivit'e kaçırılmayacak teklif! Resmen yeşil ışık yaktı

2019’dan bu yana ATV’nin reyting rekortmeni dizisi Kuruluş Osman’da kameralar karşısına geçen başarılı oyuncu Burak Özçivit’in yeni adresi resmen belli oldu.

Kuruluş Osman'ın dev ismi Burak Özçivit'e kaçırılmayacak teklif! Resmen yeşil ışık yaktı
Kuruluş Osman'ın dev ismi Burak Özçivit'e kaçırılmayacak teklif! Resmen yeşil ışık yaktı
GİRİŞ 23.04.2024 08:50 GÜNCELLEME 23.04.2024 08:50
Bu Habere 21 Yorum Yapılmış

5 sezondur Kuruluş Osman’da üstlendiği ‘Sultan Osman Bey’ karakteriyle hem ülkemizde hem dünyanın pek çok ülkesinde geniş bir hayran kitlesine kavuşan Burak Özçivit’ten heyecanlandıran haber geldi.

Yıllarca dönem işinde izleyici kitlesini ağırladıktan sonra geçen yaz OGM Pictures imzalı Berber adlı filmde Mert Yazıcıoğlu ile başrolü paylaşan ünlü oyuncuya kaçırılmayacak bir teklif yapıldı.

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın haberine göre Akli Film, Burak Özçivit’e Halit Bin Velid filminin başrolünü teklif etti. Özçivit’in bu yaz Akli Film’in “Halit Bin Velid” filminde oynaması gündeme taşındı. Projeye sıcak bakan ünlü oyuncunun şirketle görüşmeleri devam ediyor.

“Halit Bin Velid” filmi Akli Film’in patronu Emre Konuk’un uzun süredir çekmeyi hayal ettiği bir proje… Yeni sezonda “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisinin ikinci sezonunu çekecek olan şirket, bu yaz filmi hayata geçirmek için hazırlıklarını hızlandırdı.

Kübra Yılmaz Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Kübra Yılmaz

Editör Hakkında

1994’te İstanbul’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini İstanbul'da tamamladı. 2017’de İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım bölümünden mezun oldu. 2017’den beri Kanal7 Medya Grubu’na bağlı Haber7.com bünyesinde ‘SEO Editörü’ unvanıyla görev yapmaktadır.
YORUMLAR 21
  • Kızıl Elma 1 hafta önce Şikayet Et
    Dizi süreleri saçma derecede uzun Türkiye'de, Amerika'da diziler maksimum 45-55 dakika arası sürüyor, buda görsel kaliteyi ve senaryo kalitesini çok ciddi yükseltiyor. Türkiye'deki dizi süreleri uzun olacak diye saçma sapan sahneler uyduruyorlar dizilerin 2 saati sıkıcı diyaloglardan ibaret.
    Cevapla
  • Salih 1 hafta önce Şikayet Et
    Selahaddin dizisinde uyduruk uyduruk bir sürü şey var. Sahabeler hakkında da uyduruk şeyler anlatıp cehenneme gitmek istiyorlarsa çeksinler. Sahabeler sonraki nesiller gibi değildir. Haklarında ayetler inmiş insanları üç kuruşluk aklına esti diye çekilen dizilere alet etmeyin.
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    bu adamı hiç sevmiyorum, diziyi de bundan dolayı izlemiyorum.
    Cevapla
  • Dr.özcan 1 hafta önce Şikayet Et
    KURULUŞ OSMAN dan gitsinde,nereye giderse gitsin,onuda izlenmez eder
    Cevapla
  • Misafir 1 hafta önce Şikayet Et
    Halid bin Velid için Engin Altan Düzyatan biçilmiş kaftan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şampiyonluk yarışı kızıştı! Düşme hattı alev aldı! Süper Lig'de son durum...
'Benim bebeğim terörist' diyen anne sosyal medyada viral oldu