Üniversite bünyesine KPSS ile en az 5 bin TL maaşla sözleşmeli personel alımı yapılacak!

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi sözleşmeli personel alımı ilanını yayınladı. Üniversite bünyesinde çeşitli görevlerde çalıştırılmak üzere KPSS puanıyla alım gerçekleştirilecek. Hemşire, Psikolog, Diyetisyen, Sağlık Teknikeri, Büro Personeli, Koruma Güvenlik Görevlisi ve Destek personeli alımları için başvuru şartları ve ve tarihler belli oldu. Lise, ön lisans ve lisans bölümlerinden mezun olanlar müracaat edebilecek. İşte personel alımı ilanın detayları...

Üniversite bünyesine KPSS ile  en az 5 bin TL maaşla sözleşmeli personel alımı yapılacak!
Üniversite bünyesine KPSS ile en az 5 bin TL maaşla sözleşmeli personel alımı yapılacak!
GİRİŞ 19.11.2021 09:13 GÜNCELLEME 19.11.2021 09:13
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi, Sağlık Uygulama ve Araştırma Hastanesi ile Ağız Diş Sağlığı Uygulama ve Merkezi Başhekimliğine sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Erkek ve kadın adaylar başvuru yapabilirken başvuru şartları ve tarihler üniversite tarafından yayınlanan ilan ile birlikte duyuruldu. İlanın yayınlandığı tarihten 15 gün içerisinde başvurular bizzat gerçekleştirilirken adaylardan gerekli olan başvuru belgelerini kuruma teslim etmesi istenecek. Koruma Güvenlik Görevlisi pozisyonuna sadece erkek adaylar başvuru yapabilecek. Başvuru yapmaya hazırlanan adayların başvuru şartlarını taşıması gerekiyor. İşte Hemşire, psikolog, diyetisyen, sağlık teknikeri, büro personeli ve koruma güvenlik koruması personel alımı için başvuru özel şartları...

Kahraman Maraş Sütçü İmam Üniversitesi Toplam 34 Personel Alımı Yapacak!

Üniversite bünyesinde çalıştırılmak üzere alım yapılacak kadroların başvuru şartları belli oldu. Hemşire, Psikolog ve Diyetisyenlik bölümlerine yapılacak başvurularda adayların ilgili bölümlerin 4 yıllık fakültelerinden mezun olması şartı aranıyor.

Sağlık Teknikeri, Diğer Sağlık Personeli alımlarında ilgili fakültelerin ön lisans programlarından mezunu olmak yeterliyken büro personeli alımlarına lise, ön lisans ve lisans mezunu adaylar başvuru yapabilecek.

Koruma güvenlik görevlisi alımları için lisans mezunu olma şartı aranırken adaylardan silahlı veya silahsız güvenlik görevlisi kartı şartı istenecek. Boyu 170 cm'den kısa olanlar ve 30 yaşını tamamlamış adaylar başvuru yapmayacak. İşte alımlar için aranan kriterlerin tamamı;

Başvurular Ne Zaman ve Nasıl Yapılacak?

Adaylar ilanın resmi gazetede yayınlandığı günden itibaren 15 gün içerisinde personel alımı başvurusunu yapabilecek. Kahraman Maraş Sütçü İmam Üniversitesi personel alımı başvuruları 18 Kasım- 2 Aralık tarihleri arasında alınacak. Başvuru yapmak isteyenler buradan başvuru formuna ulaşarak diğer belgeler ile birlikte başvurularını personel daire başkanlığına şahsen yapacak. Eksik belge, bilgi ve posta yoluyla yapılan başvurular kabul edilmeyecek.

Adaylarda Aranacak Genel Ve Özel Şartlar!

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

  • Başvuru tarihinin son günü itibariyle 18 yaşını tamamlamış, 35 yaşını ise tamamlamamış olmak. (Koruma ve Güvenlik Görevlileri için 30 yaşını tamamlamamış olmak.)

  • Kamu haklarından mahrum bulunmamak. 18.11.2021 “PER ŞEMBE” NAMIK 11076 “EBYS” “ÇEŞİTLİ İLANLAR” 3 

  • Türk Ceza Kanununun 53. maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlar, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, milli savunmaya karşı suçlar, devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikap, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin iflasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan mal varlığı değerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkum olmamak.

  • Erkek adayların askerliğini yapmış, tecilli veya muaf olmak.

  • 657 sayılı Kanunun 53 üncü maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak.

  • Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar başvuruda bulunamaz.

  • Başvuracak adayların 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 4/B maddesinin "Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler" hükmü gereğince halen kamu kurumunda 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4/B maddesine göre sözleşmeli personel olarak çalışanlar Üniversitemiz ilanına aynı unvanda başvuru yapamaz. Ancak ilgili mevzuat gereğince usule uygun olarak istifa edip 1 (bir) yıllık süre şartına tabi tutulmadan istihdam edilebilecek olanlar bu durumu belgelendirmek koşulu ile ilana başvuru yapabileceklerdir. Aksi takdirde bu maddeye aykırı durumu tespit edilenlerin atamaları yapılmayacaktır. (Atama aşamasında ilgili belgenin ibrazı istenecektir)

  • Adayların 2020 KPSSP3, KPSSP93 veya KPSSP94 puan türüne sahip olmak.

  • Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

  • Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması.

  • Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalık ve benzeri engelleri bulunmamak

  • Deneyim belgesi mezuniyet tarihinden itibaren geçerlidir. 

Başvuruda Hangi Belgeler İstenecek?

Kahramanmaraş Sütçü İmam Üniversitesi personel alımı başvurularında adaylardan resmi siteden elde edilen başvuru formu, nüfus cüzdanı fotokopisi, mezuniyet belgesi fotokopisi,  KPSS (B) grubu sınav sonuç belgesi, erkek adaylar için askerlik durum belgesi, 1 adet vesikalık fotoğraf, deneyim belgesi, SGK Hizmet Dökümü, Özel Güvenlik Kimlik Belgesi talep edilecek.

Personel Alımı Değerlendirmesi Nasıl Yapılacak?

KPSS B grubu puan sıralamasında puanların eşit olması halinde mezuniyet tarihi önce olana, bununda aynı olması durumunda yaşı büyük olana öncelik tanınır. Başvuruları olumlu değerlendirilen adaylar en geç 15 iş günü içerisinde ksu.edu.tr adresinden açıklanır. Alım yapılacak kadronun 5 (beş) katı kadar yedek aday belirlenir. Asil kazananların belirlenen tarihler içerisinde müracaat etmemesi durumunda veya aranan şartları taşımadığı tespit edilen adayların yerine yedek kazananlar yerleştirilir.

YORUMLAR 3
  • kmsk6161 2 yıl önce Şikayet Et
    K.mARAŞ İL YÖNETİMİ şimdidem griecekleri iletmiştir,,, kesin ve katidir...
    Cevapla
  • Attila 2 yıl önce Şikayet Et
    4000 TL para bile değil artık. Bugün itibariyle 372 dolara geliyor. 2016'da asgari ücret 430 dolardı. En vasıfsız adam alıyordu bu parayı. Şimdi de gün gece demeden kpss çalışmış adama değer biçiliyor.
    Cevapla
  • Mediha 2 yıl önce Şikayet Et
    Girebilseler ,biz 4000 ne de razıyız..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Seçime günler kala 3 parti, AK Parti ve Murat Kurum'a desteğini açıkladı
Yeniden Refah'ta toplu istifa! Eski İl Başkanı ve 21 yönetici AK Parti'ye katıldı