Adıyaman Üniversitesi en az 50 KPSS puan ile personel alımı! Başvuru için son 4 gün...

Adıyaman Üniversitesi, en az 50 KPSS puan ile Büro Personeli, Destek Personeli, Tekniker, sağlık Personeli, Koruma ve Güvenlik Görevlisi ve Sağlık Teknikeri kadrolarına personel alımı yapacak. En az lise mezunu adaylar arasından tercihini yapacak olan kurum, başvuru şekline ilişkin bilgileri paylaştı. İşte başvuru şekli...

Adıyaman Üniversitesi en az 50 KPSS puan ile personel alımı! Başvuru için son 4 gün...
Adıyaman Üniversitesi en az 50 KPSS puan ile personel alımı! Başvuru için son 4 gün...
GİRİŞ 02.04.2022 09:41 GÜNCELLEME 02.04.2022 09:42
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Adıyaman Üniversitesi, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4. maddesinin (B) fıkrası uyarınca belirtilen kadrolara 38 sözleşmeli personel alımı yapacağını açıkladı. En az lise mezunu adaylara arasından istidam sağlayacağını açıklayan kurum, yine en az 50 KPSS puan şartı arıyor. Ayrıca ilan ile başvuru şartları ve şekline ilişkin merak edilen tüm detay açıkladı. işte merak edilen başvuru tarihi ve diğer detaylar...

Başvurular Ne Zaman Bitiyor?

Adıyaman Üniversitesi sözleşmeli personel alımı başvuruları 23 Mart 2022 tarihinde başlayıp 6 Nisan 2022 tarihine kadar devam edecek.

Adaylar Adıyaman Üniversitesi Rektörlüğü Personel Daire Başkanlığına Başvuru Formunu tam ve eksiksiz doldurarak istenen belgelerle birlikte şahsen başvuru yapacak.

Gerekli Belgeler Neler?

1. Başvuru formu (İlgili form başvuru linkinden indirilip (https://tkyk.adiyaman.edu.tr/tr/kalite-kayitlari/formlar) ıslak imzalı şekilde imzalanacak başvuru evraklarına eklenecektir)

2. Mezuniyet belgesi (E-Devletten alınabilen, sorgulama kodu veya karekod üzerinde silinti ve kazıntı olmayan mezuniyet belgesi)

3. Nüfus kayıt örneği (E-Devlet üzerinden alınabilen doğrulama kodlu belge)

4. KPSS sonuç belgesi ÖSYM Barkotlu Çıktı (Sorgulama kodu üzerinde silinti ve kazıntı olmayacaktır)

5. Tecrübeyi gösteren belge (Eğer ilanın açıklamasında tecrübe şartı bulunuyorsa; SGK, BAĞ-KUR, Emekli Sandığı dökümü veya İlgili Makama Belgesi)

6. Erkek adaylar için E-Devlet üzerinden alınabilen doğrulama kodlu askerlik durum belgesi.

7. Adli sicil belgesi (E-Devlet üzerinden alınabilen doğrulama kodlu belge)

8. Özel güvenlik görevlisi kimlik kartı (Koruma ve Güvenlik Görevlisi kadrosu için)

Başvuru Şartları Neler?

1- Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

2- 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu'nun 48'inci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak.

3- 657 sayılı Kanunu'nun 53'üncü madde hükümleri saklı kalmak kaydı ile görevini devamlı yapmasına engel olabilecek vücut veya akıl hastalığı bulunmamak.

4- Çeşitli KHK ile kamu görevinden çıkarılanlar ve kamu görevine iadesi reddedilenler başvuruda bulunamaz.

5- Askerlikle ilgisi bulunmamak veya askerlik çağına gelmemiş olmak, askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış, ertelemiş ya da yedek sınıfa geçirilmiş olmak.

6- 2020 yılı KPSS (B) grubu (KPSS (P3), KPSS (P93), KPSS (P94)) sınav sonuç belgesine sahip olmak. Kişinin başvurduğu pozisyon için aranan mezuniyet düzeyine göre KPSS puan türüne sahip olması gerekmektedir.

7- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak.

8- Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumunun bulunmaması.

9- Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına ilişkin Esasların Ek 6'ncı maddesi gereğince "İşe alınması açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini taşımadığının sonradan anlaşılması, işe alınma açısından gerekli olan niteliklerden herhangi birini sonradan kaybetmesi..." hallerinde hizmet sözleşmesi kurumca tek taraflı olarak feshedilir.

10- 17.04.2021 tarih ve 31457 sayılı Resmi Gazete 'de yayımlanan "Güvenlik Soruşturması ve Arşiv Araştırması Kanunu" gereğince sözleşme yapmaya hak kazanan adaylar hakkında arşiv araştırması yapılacak olup arşiv araştırması sonucuna istinaden sözleşme imzalanacak aday ile iletişime geçilecektir.

RESMİ İLAN METNİ

YORUMLAR 3
  • Osman Üzengici 1 yıl önce Şikayet Et
    İki üniversite bitirmiş ama oturuyor devlet kapısının açılmasını bekliyor. O adam görev alsa bile çalışmayaca yine bekleyecek
    Cevapla
  • Mehmet atunsaray 2 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim devlet yetkileleri elleriniz vicdanlarınıza koyunuz,resmi kayıtlara bakın on,onbeş yıldır,iki üniversite bitirmiş işsizlerimizi neden görmüyorsunuz,bu işsizlerimiz dinsizmi,imansızmı bunlar,ne olacak bunlar.
    Cevapla
  • Maras'li 2 yıl önce Şikayet Et
    Iki universiteyi bitirmis adam bir yere sap olamadiysa kabahati kendisinde arasin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ajandan, Komedyene... İşte Dünya liderlerinin siyasetten önceki meslekleri!
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar