İstanbul Üniversitesi en düşük 14.470 TL'ye personel alımı devam ediyor!

İstanbul Üniversitesi en düşük 14.470 TL'ye en az lise mezunu adaylar arasından personel alımı yapacağını ilan etti. İşte başvuru ekranı...

İstanbul Üniversitesi en düşük 14.470 TL'ye personel alımı devam ediyor!
İstanbul Üniversitesi en düşük 14.470 TL'ye personel alımı devam ediyor!
GİRİŞ 26.09.2022 10:16 GÜNCELLEME 26.09.2022 10:16
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

İstanbul Üniversitesi, Deniz Bilimleri ve İşletmeciliği Enstitüsü Müdürlüğünde görev yapmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunun 4 üncü maddesinin (B) fıkrası uyarınca Kaptan, Baş makinist, Usta Gemici, Gemici, Aşçı Ve Kamarot kadroları için personel alımı yapacağını açıkladı. En az lise mezunu adaylar arasından istihdam sağlayacağını açıklayan kurum, adaylara en düşük 14.470 TL en yüksek 26.094 TL maaş ödemesi yapacak. işte merak edilen detaylar...

Emekliye 8 bin TL veriyor! VakıfBank, Ziraat, HalkBank, Yapı Kredi, QNB, Akbank yeni promosyonlarıEmekliye 8 bin TL veriyor! VakıfBank, Ziraat, HalkBank, Yapı Kredi, QNB, Akbank yeni promosyonları

Kızılay vasıflı ve vasıfsız en az lise mezunu personel alımına başladı! Başvuru detayları neler?Kızılay vasıflı ve vasıfsız en az lise mezunu personel alımına başladı! Başvuru detayları neler?

BAŞVURU TARİHİ VE ŞEKLİ

İstanbul Üniversitesi personel alımı başvuruları 21 Eylül 2022 tarihinde başlayıp 5 Ekim 2022 tarihine kadar devam edecek. 

Adaylar Üniversitenin https://pbys.istanbul.edu.tr/basvuru başvuru adresindenr başvurularını online olarak kolayca tamamlayabilecek.

Kadro ve Kontenjan Detayları
Maaş Tablosu

BAŞVURU EKRANI

BAŞVURU ŞARTLARI

1- Başvuracak adaylarda yukarıda belirtilen özel şartlar ile 657 sayılı kanunun 48. Maddesinde belirtilen genel şartları taşıyor olmak.

2- Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak

3- Tüm pozisyonlar için haftalık çalışma süresi Deniz İş Kanunda belirtilen çalışma saati olan haftalık 48 saati aşmayacak şekilde ilgili birimin yönetimi tarafından belirlenecek saatlerde görev yapma(gece dâhil) şartını kabul etmek

4- 5917 sayılı kanunun 47.maddesinin 5.fıkrası (A) 2 bendi gereğince, 4/B sözleşmeli personel olarak çalışmakta iken istifaen görevinden ayrılarak sözleşmesi feshedilenler; fesih tarihinden itibaren 1 (bir) yıl geçmeden başvuruda bulunamazlar.

5- Gemi Adamı ve Kılavuz Kaptanlar Yönetmeliğinde her pozisyon için belirtilen asgari niteliklere sahip olmak.

6- Bahse konu pozisyonlarda çalışanlar ihtiyaç duyulması ve işlerin aksamaması için birim amiri tarafından, zabitan ve personel arası kategorik geçiş hariç kendi içlerinde ihtiyaç duyulan pozisyonlarda çalıştırılmasını kabul etmek.

7- Yukarıda belirtilen pozisyonlar, geminin sefere göre uygun hale getirilmesi için Asgari Gemi Adamı Donanımı Belgesi’nde ihtiyaç duyulan pozisyonlara göre değiştirilmesini kabul etmek.

RESMİ İLAN METNİ İÇİN TIKLAYIN

Ahmet Özcan . Haber7.com - SEO
Haber 7 - Ahmet Özcan .
YORUMLAR 2
  • Ali koç 1 yıl önce Şikayet Et
    Yav dalga mı geçiyorsunuz? En az lise mezunu diyor gemi kaptanı arıyor. Thy de lise mezunu pilot arasın
    Cevapla
  • Yavuz Özmen Almanya 1 yıl önce Şikayet Et
    Her kaptan üniversiteyi mi bitirmiş??
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fena saçmaladı! Özgür Özel'den ilginç darbe çıkışı: ‘Onlar yaparsa teslim olurum’
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi