İŞKUR'dan en az ilkokul mezunu bekçi alımı başladı! Nasıl başvuru yapılır?

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) kapsamında özel sektör bünyesine, en az ilköğretim mezunu bekçi alımı için başvurular başladı. Peki İŞKUR bekçi alımı hangi illerde yapılıyor?

İŞKUR'dan en az ilkokul mezunu bekçi alımı başladı! Nasıl başvuru yapılır?
İŞKUR'dan en az ilkokul mezunu bekçi alımı başladı! Nasıl başvuru yapılır?
GİRİŞ 30.11.2023 14:20 GÜNCELLEME 30.11.2023 14:26
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kamuya ait bekçi alımları uzun süredir beklenirken, İŞKUR üzerinden özel sektör bünyesine bekçi alımı yapılacağı açıklandı. Türkiye İş Kurumu tarafından çeşitli özel sektör kurumları için bazı illerde bekçi alımı yapılıyor. Yayımlanan ilanlara göre, özel sektörde ve farklı illerde istihdam edilmek üzere bekçi alımı ilanlarına başvuru yapabilmek için en az ilköğretim mezunu olmak şartı gerekmektedir. Peki bekçi alımlarına kimler başvuru yapabilir? İşte detaylar…

Bekçi Alımı Hangi İllerde Yapılıyor?

  1. İstanbul / Çatalca,

  2. İstanbul / Avcılar,

  3. İstanbul / Bakırköy,

  4. Kocaeli / Gebze,

  5. Ordu / Altınordu.

İstanbul / Çatalca Özel Başvuru Şartları

İstanbul / Avcılar Özel Başvuru Şartları

İstanbul / Bakırköy Özel Başvuru Şartları

Kocaeli / Gebze Özel Başvuru Şartları

Ordu / Altınordu Özel Başvuru Şartları

Başvuru Şartları Neler?

  • İŞKUR bekçi alımları için adaylardan;

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 

  • Kamu haklarından mahrum olmamak, 

  • Askerlik ile ilişkisi bulunmamak,

  • Görevini yapmasına engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak, 

  • Alanına göre ilgili tecrübe ve beceriye sahip olmak,

  • En az ilköğretim mezunu olmak.

Bekçi Alımı Başvurusu Nasıl Yapılır?

İŞKUR tarafından yayımlanan bekçi alım ilanlarına başvuru yapmak için iki seçenek bulunmaktadır. Bunlardan birincisi, en yakın İŞKUR Genel Müdürlüklerine giderek şahsen başvuru yapılabilir veya internet üzerinden online olarak başvuru yapılabilir. İŞKUR internet sayfası üzerinden başvuru yapmak için aşağıdaki linke e-Devlet şifresi ile giriş yapmanız gerekmektedir.

Bekçi Alımı Başvurusu İçin TIKLAYINIZ…

İŞKUR'a Nasıl Kayıt Olunur?

Kurum hizmetlerinden yararlanmak isteyen iş arayanların İŞKUR Kurum portalına üye olarak veya şahsen Kurum ünitelerine başvurarak kayıt olmaları zorunludur. Başarılı bir eşleştirme için hem açık iş hem de iş arayan kişi hakkında tam ve doğru bilgilerin bulunması zorunludur. Gerek internet üzerinden gerekse Kurum personeli aracılığı ile kayıt yaptıracak olanların kendileri ile ilgili bilgileri tam ve doğru olarak yansıtmaları uygun işe yerleştirilmelerinde oldukça önemlidir. Bu nedenle, lütfen kişisel, iletişim, eğitim, meslek ve diğer bilgilerinizi tam ve doğru olarak sisteme giriniz.

Ahmet Işık Haber7.com - SEO Editörü
Haber 7 - Ahmet Işık

Editör Hakkında

Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümünden (İngilizce-Almanca) 2015 yılında mezun oldu. 6 yıllık gazeteci. TRT’de staj yaptı. Haber7.com’da mesleğe ilk adımı atarak internet haberciliğine başladı. Halen Haber7.com’da SEO editörü olarak görev yapmaktadır.
YORUMLAR 5
  • Pandora 5 ay önce Şikayet Et
    Eğitim seviyesini iyice düşürüyoruz sırf oy için. Hangi iş kolu olursa olsun en az lise mezunu olmalı. Bu yazıyı okuyan keşke okumasaydım diyor.
    Cevapla
  • Fatih m Öztürk 5 ay önce Şikayet Et
    Çok başarılı enkaz deyil enfazlailkokul sahada iyidir
    Cevapla
  • Musa 5 ay önce Şikayet Et
    Devlete kapağı adan 30 bin TL maaş alıyor. Vergi vermekten imanım gevredi. 30 yıllık mühendisim 30 bin TL kazancım ortalama. ÖZel sektörde güya kendi işimizi yapıyoruz.KAmuda çalışıp işini hakkıyla yapmayanlara , verdiğim vergileri helal etmiyorum. Herkes işini vatan sevgisiyle düzgün yapacak. O kadar.
    Cevapla
  • dogrusu bu 5 ay önce Şikayet Et
    Biraz ufak at birader kamuda 30bin maasi Mudurler zor aliyor endusuk memur maasi 20300tl Yeni ise baslamis Avukat 27bin aliyor Muhendisi 26bin aliyor Tekniker 24bin aliyor Memur 21bin aliyor kamuda diger memurlara gore yuksek maas alan grub Emniyet Hizmetinde calisan gurub Lise mezunu Carsi ve mahalle bekcisi 27 30bin aliyor Polis maasi 30 35bin Subay maasi 35 bin uzman jandarma 30
    Cevapla
  • Vatandas 5 ay önce Şikayet Et
    Maliyetlerden kaçan fabrikatörler özel güvenlik şirketleriyle çalışmayı bırakıp eski sistem bekcilige dönüyorlar alın size enflasyon sonucu daralmanın etkileri daha film yeni başlıyor 2024 te bakın neler olacak
    Cevapla
DİĞER HABERLER
1. Lig'de kritik hafta! 9 maç aynı saatte! Süper Lig'e çıkacak ikinci takım...
Netanyahu için geri sayım! Tutuklama emri çıkabilir