Esed'den Putin'e: Ben Yanukoviç değilim

Beşşar Esed'den Putin'e 'Ukrayna'lı mesaj.

Esed'den Putin'e: Ben Yanukoviç değilim
Esed'den Putin'e: Ben Yanukoviç değilim
GİRİŞ 07.04.2014 15:50 GÜNCELLEME 07.04.2014 16:15
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Suriye lideri Beşşar Esed, Ukrayna'nın devrik Cumhurbaşkanı Viktor Yanukoviç'le kendisinin benzetilmemesini isteyerek Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'e "Ben Yanukoviç değilim" mesajı ilettiği kaydedildi.

Rusya İmparatorluk Ortodoks Filistin Cemiyeti (İPPO) Başkanı, Rusya Sayıştay eski başkanı Sergey Stepaşin, Suriye lideri Esed'le Şam'da görüşme sonuçlarını gazetecilerle paylaştı. Stepaşin, "Ben Rusya hükümetini, ikili hükümetler arası komisyonun tekrar oluşturulması gerektiği ile ilgili bilgilendirdim." dedi.

Suriye liderini iyi bir durumda bulduğunu ifade eden İPPO Başkanı, "Esed muhteşem sportif formda. Ne yaptığını iyi biliyor, bununla ilgili kafasında hiçbir kuşku yok. Rusya Devlet Başkanı Putin'e "Ben Yanukoviç değilim" mesajını aktarmamı istedi." şeklinde konuştu.

KAYNAK: CİHAN
YORUMLAR 6
  • sorgun 10 yıl önce Şikayet Et
    CEHENNEM AZINI AÇMIŞ SENİ BEKLİYOR.. o kadar masumun kanını aldın ki cehennem öfkesinden çatlayacak gibi köpürüyor. adi...suriyeyi bitirdin.
    Cevapla
  • nur dülger 10 yıl önce Şikayet Et
    esede kızanlar !. eskiden zalim diye gaddar diye esede kızanları görünce yada o tarz yorumlar okuyunca sevinirdim. ama şimdi sadece içim burkuluyor.benim için hiiç bir şey ifade etmiyor! yurdumun insanlarının suriyeli,ıraklı sünni mültecilere ,maliki gibi esed gibi zalimlere ses çıkardığı için elemin acının her türlüsüne müstehak görülen insanların bu ülkenin insanları tarafından ne hallere düşürüldüğüne bakınca bu ülkenin insanlarının esedlere malikilere sisilere kızması benim için zerre kadar bir şey ifade etmiyor!ak partiye yüzde altmış beş oy verilen konyada bile arabalara rabia işaretlerinin n fazla asılı olduğu bir şehirde bile onlarca yüzlerce suriyeli çalıştırılıp parası yeniyorsa,ahır gibi evler 500,600 tl ye veriliorsa ,adım başı bu mazlum halk için bunları buraya niye aldılar bize ne bunlardan sözleri işitiliyorsa türkiye halkının zalimlere sayıp sövmesinin şahsen benim için hiiç bir değeri yok!
    Cevapla
  • Şevket Yıldız 10 yıl önce Şikayet Et
    Doğru sen Yanukoviç değilsin,sonun. Çavusesku gibi olacak.Hele şu Cumhurbaşkanlığı seçimi geçsin,icabına bakacağız.
    Cevapla
  • Cem4l Erk4n 4R 10 yıl önce Şikayet Et
    Ya Kahhar Ya Kahhar Ya Kahhar!.... Allah seni kahhar sıfatı ile kahretsin!. Allah senin belanı versin ESAD! Katlettiğin sebiller adına, kadınlar, yaşlılar, mazlumlar, siviller adına Allah seni kahretsin! Param parça ol ESAD! Tarihin en dehşet verici ölümünü sen tad inşaAllah! Suriye'de hunharca katledilen mazlumlar için akıtılan gözyaşlarına Allah şahit oldu! Zalime edilen beddua yerini bulur elbet! Rabbim seni kahretsin şerefsiz!..
    Cevapla
  • xmenbln 10 yıl önce Şikayet Et
    sen yanukovice kurban ol ..... o da senin gibi zalimdi o ama o gitme zamanini geldigini anladi ... yüzbinlerce insani öldürmedi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Süper Lig'e yükselen 2. takım belli oldu!
Trabzonspor'dan müthiş geri dönüş! Onuachu şov yaptı