Sosyal medyayı karıştıran fotoğraf

Sosyal medyada "Bizim en genç rehinemiz" notuyla paylaşılan bu fotoğraf büyük tepkilere yol açtı.

Sosyal medyayı karıştıran fotoğraf
Sosyal medyayı karıştıran fotoğraf
GİRİŞ 19.04.2014 12:42 GÜNCELLEME 19.04.2014 13:19
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Sosyal medyayı birbirine katan bu fotoğraf Suriye'de çekildi. Tüm dünyanın tepkisini çeken fotoğrafta daha bebek yaşta küçük bir çocuk yerde oturuyor. Etrafında silah tutan bir sürü adam. Çocuk şaşkınlıkla kendisine doğrultulan silahlara bakıyor.

''BİZİM EN GENÇ REHİNEMİZ'' YAZILDI
Esed askerleri tarafından yayınlandığı iddia edilen bu fotoğrafın altında "Bizim en genç rehinemiz" yazıyor. Şoke eden fotoğraf kadar fotoğrafa yazılan yorumlar da tepkilerin odağında...

SAYISIZ TEPKİ ALDI

Türkiye sınırına yakın Kessab ilçesinde çekildiği tahmin edilen fotoğraf sosyal medyada paylaşıldığı andan itibaren sayısız tepki ve yorum aldı. Fotoğraftaki bebeğin durumuyla ilgili şu an için bir bilgi söz konusu değil.

YORUMLAR 2
  • hasan can 10 yıl önce Şikayet Et
    BU MASUMUN GÜNAHI NE. bedbaht olmuş bunlar gözleri kararmış canilerden daha canisiniz insanlık namına bir damla merhametiniz yokmu bu mazlum bebekten ne istiyorsunuz rabbim ümmeti muhammed s a v me sabırlar versin rabbim ALLAHım sizi bu zalimlerin zulmunden iftiralarından haksızlıkların kurtarsın
    Cevapla
  • Tuşbalı 10 yıl önce Şikayet Et
    ey Allah'ım. şu çocuğun yaradanına ve bakışındaki masumiyete kurban olasınız. ey zalimler. dileğim odur ki islah olasınız. islah olmazsanız kahrolasınız.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Tokat'ta erkek öğrencilere peçe takıp etek giydirdiler! MEB soruşturma başlattı
Şampiyonluk yarışı kızıştı! Düşme hattı alev aldı! Süper Lig'de son durum...