Gazze'den kan donduran görüntü

İsrail'in Gazze'ye yönelik vahşi saldırıları sonucu yıkılan binanın enkazında kalan bir çocuk yoğun çaba sonucu kurtarıldı.

GİRİŞ 21.07.2014 14:51 GÜNCELLEME 21.07.2014 15:19
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İsrail, iki haftadır Gazze'ye düzenlediği kanlı saldırılara devam ediyor.Vahşi saldırılarda 100'den fazlası çocuk olmak üzere 509 kişinin hayatını kaybetti.

İsrail ordusunun bombaladığı bir evin enkazında kalan Filistinli çocuğun kurtarılma görüntüleri ise bölgede yaşanan 'İsrail Vahşetini' gözler önüne seriyor.

MUCİZE KURTULUŞ
Uçakların bombaladığı evden kaçmayı başaramayıp enkaz altında kalan genci kurtarma ekipleri yoğun çaba harcayarak enkazın altından çıkarmayı başarıyor. Moloz yığınlarının arasında yaşam mücadelesi veren gence ekipleri oksijen bağladıktan sonra ağır hareketlerle kayaların arasından çıkması sağlanıyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 9
  • ayhan birol 9 yıl önce Şikayet Et
    MUSA(A.S.) ve firavun. İlginç değil mi? firavun İsrailoğullarından çıkacak bir erkek çocuğun saltanatını bitireceğini öğrendiğinde tedbir almak için, o kavimden doğan tüm erkek çocuklarını öldürmek istemişti ama bir tek erkek çocuk yaşadı ve saltanatını yerle bir etti. Şimdiki Siyonist zihniyetli yahudilere bakıyorum, sanki firavunu geçmeye niyetlenmişler gibi kız olsun erkek olsun tüm çocukları öldürmeye çalışıyor.Yetmiyor... birde analarını dahi potansiyel hamile olmasınlar diye yok etmek istiyorlar...bu cümleleri kullanan da bir kadın milletvekili...vekile bak! Siyonist Yahudi rejimine bak! firavun azmıştı kabul ama bu Siyonist zihniyet firavundan merhametsiz çıktı! iyi mi?
    Cevapla
  • alat asim 9 yıl önce Şikayet Et
    MUSTAFA KEMALİN ASKERLERİ BU İŞE NE DİYOR ACABA.. bir seslerini duysak ya.
    Cevapla
  • Samil Bayram 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu nasıl kutsal kitap. Tanrının yazmadığı kesin.. Yakalananın bedeni delik deşik edilecek. Ele geçen kılıçtan geçirilecek. Yavruları gözlerinin önünde parçalanacak, evleri yağmalanacak. Kadınların ırzına geçilecek. (İşaya 13/15-1) Şimdi bütün erkek çocukları ve erkeklerle yatmış kadınları öldürün. Yalnız erkekle yatmamış genç kızları kendiniz için sağ bırakın. (Çölde sayım 31/17-18) ve daha pek çok katliam ayetleri var. Ve farkındaysanız hep kadın ve çocuklar ölüyor. Hitler bunların yanında melek sayılır.
    Cevapla
  • ahmet namlı 9 yıl önce Şikayet Et
    amin . allahımız hepimizin duasını kabul edecek inşallah kardeşlerimizin hepsi cennete gidecek
    Cevapla
  • ayhan ak 9 yıl önce Şikayet Et
    Allahım sabır ver, şifa ver, güç ver. Zalimler ve işbirlikçilerini kahhar sıfatına havale ediyorum....
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şoför 'Görmedim' demişti! İşte kadının otobüsün altında kalarak can verdiği görüntüler
'Yasal zorunluluk' diyerek açıkladı! 27 belediyeye kayyum geliyor