IŞİD'in bu yaptığı şeytanın aklına bile gelmez

IŞİD 2012 yılının Kasım ayından bu yana elinde esir tuttuğu İngiliz gazeteci John Cantlie’ye Kobani’den haber yaptırdı.

GİRİŞ 28.10.2014 10:10 GÜNCELLEME 28.10.2014 11:07
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

IŞİD’e ait insansız hava aracıyla Kobani’den çekilen görüntülerin de yayımlandığı videoda Cantlie, Kobani’nin IŞİD kontrolüne girdiğini iddia etti. Cantile, ABD’nin yarım milyar dolarlık hava saldırılarının hiçbir işe yaramadığını ve kent merkezinin IŞİD militanlarının kontrolüne girdiğini söyledi. Batı medyasını Kobani gerçeklerini saptırmakla suçlayan 43 yaşındaki Cantlie, “Şu anda PKK’nın sözde güvenli bölgesindeyim ve etrafımda batılı bir gazeteci göremiyorum” dedi.

ABD’nin hava saldırılarının IŞİD’i hiçbir yerde durduramayacağını ileri süren Cantlie, “Gönderdikleri silahlar da doğrudan mücahitlerin eline geçti” diye konuştu. Selefiler gibi bıyıksız sakal bıraktığı gözlemlenen Cantlie’e daha önce yayımlanan bir videoda, “Batı medyasının ve IŞİD’in arkasındaki gerçekleri açıklayacağım” demişti. 

YORUMLAR 1
  • Harun K. 9 yıl önce Şikayet Et
    Öyle pis oyunlar dönüyor ki mesele hakkında yorum yapan hiç kimse tam olarak nelerin döndüğünü bilmiyor buna ben de dahil. Sadece şunu söylüyorum; Yarabbi! İslam coğrafyasında oynanan bu oyunları islamın, Müslümanların ve ülkemin lehine çevir. Şüphesiz sen her şeye gücü yetensin. Amin.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'li belediyelere kritik soru! Bu vaatleri ne zaman vereceksiniz?
Son dakika: Simit fiyat tarifesinde yeni karar!