IŞİD'in çocuk cellatları kamera karşısında

IŞİD'in yayınladığı son görüntülerde küçük yaştaki 'cellatlar' 8 Şii militanın arkasına geçerek ellerindeki silahlarla poz verdiler.

GİRİŞ 30.03.2015 11:14 GÜNCELLEME 30.03.2015 11:36
Bu Habere 64 Yorum Yapılmış

Ortadoğu'da terör estiren IŞİD örgütü, kanlı emellerine çocukları da alet ediyor. Yayınlanan son görüntülerde yaşları 16'yı geçmeyen onun üzerinde çocuk esir alınan Şii militanlarını kamera karşısına diziyor.

Suriye'nin Hama kentinde çekildiği belirtilen görüntülerde her zamanki gibi turuncu kıyafeti giydirilmiş 8 kişi çocuklar tarafından diz çökertiliyor. Henüz reşit bile olmayan onun üzerindeki çocuk, AK-47 silahlarıyla esirler karşısında poz veriyor.

8 YAŞINDAKİ ÇOCUĞA BIÇAK DAĞITTIRDILAR

Adam öldürmeyi çocuklara empoze etmek isteyen IŞİD, 8 yaşındaki bir çocuktan cellatlara infaz bıçaklarını dağıtmasını istiyor. Çocuk, yanındaki militanda bulunan bıçakları tek tek infaz gerçekleştirecek olan militanlara dağıtıyor. Görüntüde konuşan bir militan, 'Kılıçlarımız yakında Esed ve onun rejimi için kafa kesecek' ifadelerini kullanıyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 64
  • AYLIN Kiz 9 yıl önce Şikayet Et
    Isid resmen Kürdistan a alan aciyor ingiliz ler tarafindan...Irak iraklilarindir,Suruye de Tüm Suriye lilerin.
    Cevapla
  • memleket sevdalısı 9 yıl önce Şikayet Et
    terör terördür... yasadışı olaylara katılıp polise direnirken ölen bir çocuk ya da eli silah tutup insanları öldüren çocuk hepsi aynı ama kime diyorsun.. herkes kendi terörünü savunuyor... Allah akıl fikir nasip eylesin...
    Cevapla
  • zaman tüneli 9 yıl önce Şikayet Et
    Bir tek ALLAH,tan Korkariz, bu aritisler kafa kese dursun, biz zamana akariz, bu kadar fitnenin icinde sadece ALLAH,a bakariz.
    Cevapla
  • anti takunyacı 9 yıl önce Şikayet Et
    hücre atom bor bilgi teknik beyinsel yeterlilik belli branşlarda dünya şampiyonlukları satranç vb ne var sende ey sakallı hacııı?bilim teknik artı ilim olmadıktan sonra kafada rusun israilin abd nin sattığı para kazandığı silahlarla Müslüman öldürüp reşit olmayan kızları cariye mariye uydurup namusa düşmanlık edersiniz anca cehennem oduncuları siziii
    Cevapla
  • aci gercek 9 yıl önce Şikayet Et
    bogle muslumanlik dunya gorulmemis ben sonuna kadar irandan yanayim bu nedir ya islamda nerde gorulmus silerin bogazini kesin diye turkiye iran bir olup isid pisligini bitirmesi lazim der hal. bunlarin israilin intikam askerleri deccal askerini saga sola gonderecek hadisde diyor zaten.
    Cevapla
  • Zaman Tüneli. 9 yıl önce Şikayet Et
    Eee iran nereye gidiyor sence, simdilerde irana yahudi bile karismiyor, var bi hikmet öyle degilmi, iranci kardes.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Paramotor ile sürat denemesi yapan pilot 25 metreden yere çakıldı!
Filistin protestoları 103 yıllık geleneğe damga vurdu! Dikkat çeken ayrıntı kaydedildi..