Referandum sürerken Irak'tan IKBY'ye şok

Irak'ta sözde referandumun devam ettiği dakikalarda Irak parlamentosu IKBY ile arasındaki tüm sınır kapılarını kapatma kararı aldı.

Referandum sürerken Irak'tan IKBY'ye şok
Referandum sürerken Irak'tan IKBY'ye şok
GİRİŞ 25.09.2017 14:20 GÜNCELLEME 25.09.2017 15:11
Bu Habere 20 Yorum Yapılmış

Bağımsızlık referandumuna karşı çıkan Bağdat’taki merkezi yönetimden yeni hamle geldi. Irak parlamentosu, IKBY bölgesinin uluslararası sınırlarının kapatılması kararını onayladı. Oylama, Meclis Başkanı Selim el Jaburi’nin altı meclis komitesinden bu yönde girişimde bulunmasını istemesi sonrasında yapıldı.

YORUMLAR 20
  • osmanlı 6 yıl önce Şikayet Et
    sınır kapıları kapanıyormu keşke öyle olsa kendi ükelerine haps olurlar hava koridorlarına kapatsınlar ne zaman uçakları geçiyor BOM BUM BAM
    Cevapla
  • ASİLBEY_ÇUBUK06 6 yıl önce Şikayet Et
    Yılanın başını küçükken ezeceksin,bu yılanı besleyen İsrail,Amerika,Avrupa gibi yılan seviciler var.Yılanın başını ezmek için yarın çok geç olabilir.26 Eylülde herhangi bir ilan etmeyeceğiz diyorlar.Tabiki işi soğutacaklar sonra aynı yılan besleyiciler tarafından referandum kararı doğrultusunda yahudi uşağı kürt devletini tanıyacaklar.
    Cevapla
  • gumele 6 yıl önce Şikayet Et
    Biz neden hala sınırı kapatmadık? Acilen devlet gereğini yapması lazım
    Cevapla
  • boran 6 yıl önce Şikayet Et
    yorumculara bakıyorumda hepsi kafadan arızaı olduğu kesin bir zaman ne işimiz var suriye ırakda diyordunuz şimdi türkiye neyi bekliyor sizin kafa bu kadar çalışır orda 2 süper güç var hemen kendimizi içeri atarsak kapana kısılırız sabredin bi türkiye akıllı davranarak ortadogunun belini kıracak löp diye dalınmaz her şeye maydanoz olmayıın burdanda ahkam kesmeyin o zaman e duruonuz sizde müracat edin askerliğe ama kimse ben savaşacam demez köşe bucak Suriyeliler gibi kaçarsınız
    Cevapla
  • Yemeyiz 6 yıl önce Şikayet Et
    Kullandiğin takma addan ne oldugun belli. Kibris da el bab da kapana kisilmadik yine kisilmayiz sen merak etme. Kilic ortaya cikinca kaleme yer kalmaz vesselam.
    Cevapla
  • vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    ABD uşakları,satılmışlar !!Talabani olsun barzani olsun arap liderleri olsun bunlar şahsi çıkarları için ve saçma bir ideolojinin hırsıyla(kürt devleti)Türkiye gibi dost bir ülkeye ihanet etmişlerdir neyin referandumu ulan?bir avuç azınlık değil misin ne hakkından bahsediyorsun sizi kandırıp kanton devlet kurdurup postalayacaklar işte yemsiniz yem!..Saddam da yedi bu yemi sonu ne oldu ABD ye yem oldu..Sizde yem olmayın birazcık aklınız varsa..Bırakın kürtçülük ayağını İslam birleşin diyor siz halen ırkınızla övünüyorsunuz sizin nereniz islam???
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak şiddetlendi: Meteoroloji'den 14 il için kuvvetli yağış uyarısı!
Filistin bayrağı açan Türk sporcuya madalya tehdidi